19 C
Athens
Thursday, May 2, 2024
More

    Το iPhone 11 Pro Max χάνει σε τεστ ταχύτητας από το Samsung Galaxy Note 10+ [Video]

    Είχαμε δει ότι η νεότερη ναυαρχίδα της Samsung, το Galaxy Note 10+, είχε κερδίσει το iPhone XS Max τον περασμένο μήνα σε τεστ ταχύτητας. Αυτό βεβαία δεν ήταν τόσο μεγάλη έκπληξη μιας και η συσκευή της Apple ήταν 1 χρόνο παλαιά. Σήμερα το PhoneBuff έτρεξε ένα νέο τεστ αυτή την φορά μεταξύ του iPhone 11 Pro Max και του Galaxy Note 10+.

    Όπως και στην περίπτωση του iPhone XS Max απέναντι στο Galaxy Note 10+ έτσι και στο νεότερο τεστ ταχύτητας με το iPhone 11 Pro η σημαντική διαφορά μεταξύ των 2 συσκευών είναι τα 8GB RAM.

    Είχαμε συνηθίσει την Apple μέχρι και σήμερα να κερδίζει τις Android ναυαρχίδες κάθε χρόνο με βάση και τους νέους A σειράς επεξεργαστές της. Το iPhone 11 Pro Max όμως με τον A13 Bionic επεξεργαστή και με εγκατεστημένη την iOS 13.1 δεν συνέχισε αυτή την παράδοση και ήρθε δεύτερο πίσω από την ναυαρχίδα της Samsung κατά 6 δευτερόλεπτα.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,700SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles