21.2 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Το iPhone 11 θα μπορεί να στέλνει μουσική/ήχο σε 2 Bluetooth συσκευές ταυτόχρονα

    Τα iPhone και τα iPad αυτή την στιγμή υποστηρίζουν ήχο σε πολλαπλά ηχεία μέσω του AirPlay 2 πρωτοκόλλου της Apple. Μια νέα αναφορά σήμερα από το Macotakara κάνει λόγο πως η Apple προσθέτει dual Bluetooth υποστήριξη ήχου για το επερχόμενο iPhone.

    Αυτό το χαρακτηριστικό θα μπορεί να κάνει 2 διαφορετικούς χρήστες να ακούνε μουσική από το ίδιο iPhone ταυτόχρονα μέσω των AirPods τους για παράδειγμα.

    Αυτή την στιγμή το λογισμικό του iPhone επιτρέπει σύνδεση μόνο ενός προφίλ ήχου σε μια συσκευή κάθε φορά.

    Μπορεί κάποιος να ζευγοποιήσει περισσότερα από ένα σετ ακουστικά αλλά ο ήχος θα έρχεται μόνο στο ένα σετ. Το iPhone υποστηρίζει πολλαπλές συνδέσεις διαφορετικών τύπων όπως για παράδειγμα μπορεί να συνδεθεί με ακουστικά αλλά και το Apple Watch ταυτόχρονα.

    Το Dual Bluetooth Audio χαρακτηριστικό υποστηρίζεται ήδη από κάποιες Android συσκευές.

    Το παράδειγμα που χρησιμοποιεί το Mactakara είναι ενός iPhone που θα μπορούσε να συνδεθεί σε ένα αυτοκίνητο και παράλληλα σε ασύρματα ακουστικά στέλνοντας φωνητικές οδηγίες για μια διαδρομή στα ηχεία του αυτοκινήτου ενώ παράλληλα θα έστελνε μουσική στα ασύρματα ακουστικά του χρήστη.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles