Friday, May 17, 2024

Το iOS 16 φέρνει νέες «συλλογές» δυναμικών ταπετσαριών #WWDC22

Μία από τις βασικές αλλαγές του iOS 16 είναι η υποστήριξη για μια ολοκαίνουργια, πλήρως προσαρμόσιμη οθόνη κλειδώματος. Ως μέρος αυτών των νέων επιλογών προσαρμογής, η Apple έχει προσθέσει μια νέα δυνατότητα βιβλιοθήκης ταπετσαρίας που περιλαμβάνει τη μεγαλύτερη επέκταση όλων των νέων ενσωματωμένων επιλογών ταπετσαρίας για χρήστες iPhone.

Η διαδικασία αλλαγής της ταπετσαρίας του iPhone σας δεν έχει αλλάξει με το iOS 16. Μπορείτε ακόμα να μεταβείτε στην εφαρμογή Ρυθμίσεις και να επιλέξετε την επιλογή Ταπετσαρία από τη λίστα των μενού. Από εκεί, προσαρμόστε την ταπετσαρία τόσο στην οθόνη κλειδώματος όσο και στην αρχική οθόνη.

Μέσα στα μενού, θα δείτε την πλήρη συλλογή νέων επιλογών ταπετσαρίας και επιλογών προσαρμογής. Ακολουθούν οι επιλογές κατηγορίας:

  • People
  • Photos
  • Photo Shuffle
  • Emoji
  • Weather
  • Astronomy
  • Colors

Υπάρχει επίσης μια νέα επιλογή Συλλογές, η οποία αποτελείται από πιο παραδοσιακές επιλογές φόντου iOS καθώς και κατηγορίες για Pride και Unity.

Η κατηγορία Emoji σάς επιτρέπει να δημιουργείτε ταπετσαρίες με βάση οποιονδήποτε συνδυασμό χαρακτήρων emoji. Μπορείτε να τακτοποιήσετε τα emoji χρησιμοποιώντας σχέδια για ένα μικρό πλέγμα, μεσαίο πλέγμα, μεγάλο πλέγμα, δαχτυλίδια ή σπείρα. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε το χρώμα του φόντου.

Οι κατηγορίες Pride και Unity περιλαμβάνουν ταπετσαρίες εμπνευσμένες από τις προσόψεις ρολογιών Pride και Unity που ήταν προηγουμένως διαθέσιμες για το Apple Watch. Η κατηγορία Χρώμα σάς επιτρέπει να επιλέξετε από μια σειρά διαφορετικών αποχρώσεων, με πρόσθετες επιλογές για τον τόνο κάθε χρώματος.

Άλλες επιλογές περιλαμβάνουν μια σειρά από ταπετσαρίες bokeh, πολλαπλές παραλλαγές στην κλασική ταπετσαρία “ρίγες” και αυτό που φαινομενικά είναι η στοκ ταπετσαρία του iOS 16.

Οι πιο εντυπωσιακές επιλογές ταπετσαρίας είναι στην κατηγορία Καιρός και Αστρονομία. Αυτές οι ταπετσαρίες δείχνουν όλες “ζωντανές καιρικές συνθήκες και αστρονομικές συνθήκες για την τρέχουσα τοποθεσία σας”. Προσαρμόζονται και δημιουργούν κίνηση με βάση την τρέχουσα τοποθεσία σας και πολλά από αυτά δημιουργούν κίνηση καθώς ξεκλειδώνετε το iPhone σας.

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.