Sunday, May 19, 2024

Με το iOS 16, η Apple επιλύει επιτέλους το κραυγαλέο πρόβλημα του Face ID #WWDC22

Το Face ID είναι πολύ καλό, μπορούμε κυρίως να συμφωνήσουμε σε αυτό. Αλλά είχε ένα κραυγαλέο πρόβλημα από τότε που παρουσιάστηκε μαζί με το iPhone X το 2017 — πρέπει να κρατήσετε το iPhone σας σε κατακόρυφη λειτουργία για να λειτουργήσει. Αλλά όχι πια!

Όταν η Apple κυκλοφορήσει το iOS 16 αργότερα φέτος, μπορούμε να αναμένουμε ότι θα μπορούμε να χρησιμοποιούμε τα iPhone μας σε οριζόντια λειτουργία και να συνεχίσουμε να εκμεταλλευόμαστε το Face ID. Η Apple δεν είπε τίποτα για τη λειτουργία κατά τη διάρκεια της εναρκτήριας ανακοίνωσης του iOS 16 στο WWDC22, αλλά είναι κρυμμένο στη μέση της λίστας των χαρακτηριστικών στον ιστότοπο της Apple.

Η Apple δεν λέει ποια είναι αυτά τα υποστηριζόμενα μοντέλα iPhone, αλλά μπορούμε να περιμένουμε ότι το iPhone 13 θα είναι καλό. Χρειάζεστε ένα iPhone 12 ή μεταγενέστερο για να χρησιμοποιήσετε το Face ID ενώ φοράτε μάσκα, οπότε ίσως και αυτές οι συσκευές να είναι καλό να πάνε εδώ. Μπορεί? Θα δούμε.

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.