20.1 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Το HomePod έχει μια περίεργη στιγμή ακμής στην αγορά και δεν είμαστε σίγουροι γιατί

    Όταν η Apple σταμάτησε να πωλεί το ηχείο HomePod πέρυσι, οι οπαδοί δεν βιάστηκαν ακριβώς να τρέξουν να αγοράσουν το στοκ που υπήρχε ακόμη διαθέσιμο στην αγορά. Τα μοντέλα έμειναν στα ράφια μετά τη διακοπή τους και θα μπορούσατε να βρείτε το λευκό μοντέλο για τόσο χαμηλά όσο στα $199 αρκετούς μήνες αργότερα.

    Αλλά τώρα ξαφνικά είναι η συσκευή έχει γίνει μια τρομερή επιτυχία από το πουθενά. Ένας έλεγχος του StockX δείχνει ότι τα μοντέλα HomePod που πωλούνταν για λιγότερο από $300 πίσω στο 2021 πωλούνται τώρα για πάνω από $550, με μερικές πωλήσεις να ξεπερνούν τα $700. Οι πωλήσεις του eBay δεν είναι τόσο υψηλές, αλλά πωλούνται τακτικά για πάνω από το αρχικό μέσο όρο στα $349.

    Δεν είμαστε σίγουροι γιατί. Ενώ οι συσκευές Apple γενικά διατηρούν την αξία τους, αυτό είναι περίεργο για μια συσκευή που μαράζωνε στα ράφια για χρόνια. Σύμφωνοι, η Apple εξακολουθεί να το ενημερώνει και είναι σίγουρα ένα από τα τα καλύτερα έξυπνα ηχεία με φανταστική ακουστική, αλλά το να έχει τιμή πώλησης αυτή την στιγμή πάνω από τον μέσο όρο τιμής πώλησης της λιανικής είναι κάτι πολύ περίεργο το λιγότερο….

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.