18 C
Athens
Wednesday, May 8, 2024
More

    Προλάβετε δωρεάν το εξαίσιο Luminar 4 για την επεξεργασία των φωτογραφιών σας

    Ένα εξαιρετικά εύχρηστο εργαλείο επεξεργασίας φωτογραφιών που σας το έχουμε παρουσιάσει και παλαιότερα προσφέρεται εντελώς δωρεάν. Ο λόγος για το Luminar 4, το οποίο χάρη στο απλό και εύκολα κατανοητό interface του είναι κατάλληλο ακόμα και για αρχάριους επεξεργασία φωτογραφιών.

    Μπορείτε να βελτιώσετε τα πορτραίτα, να αντικαταστήσετε τον ουρανό με κάτι εντυπωσιακό και να επεξεργαστείτε κάθε λεπτομέρεια της λήψης σας. Μπορείτε να επιλέξετε απευθείας το στυλ της φωτογραφίας και να κάνετε πειράματα ε πανίσχυρα εργαλεία φωτός χωρίς να χάνετε λεπτομέρειες.

    Επίσης υπάρχουν μια σειρά από πολύ καλά YouTube tutorial όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω:

    Μια μοναδική λοιπόν προσφορά που δεν πρέπει να χάσετε. Κάντε κλικ ΕΔΩ και συμπληρώσετε το όνομα και το email σας για να σας έρθει εντελώς δωρεάν ο κωδικός ενεργοποίησης για την έκδοση που προτιμάτε, PC ή Mac.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.