15.8 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Το “Being James Bond” ντοκιμαντέρ έρχεται στην Apple TV+ στις 7 Σεπ

    Μια ματιά σε 5 ταινίες και 15 χρόνια του Daniel Graing ως πράκτορα 007 είναι η θεματολογία του νέου ντοκιμαντέρ της Apple TV+ που έρχεται στις 7 Σεπτεμβρίου.

    Το ντοκιμαντέρ εστιάζει αποκλειστικά στον ρόλο του Craig ως Jame Bond. Το trailer δείχνει μερικές σκηνές από τα παρασκήνια με τον Craig να δηλώνει πως ο ρόλος του αυτός έφερε τα πάνω κάτω στον κόσμο του.

    Το Being James Bond έρχεται λοιπόν πριν την πρεμιέρα της νέας Bond ταινίας No Time To Die. Θα περιλαμβάνει ακυκλοφόρητες σκηνές από όλες τις Bond ταινίες που πρωταγωνιστεί ο Craig συμπεριλαμβανομένης και της νέας.

    Το ντοκιμαντέρ είναι μια παραγωγή των MGM studios και έχει διάρκεια 46 λεπτά. Παραγωγή του είναι οι Michael G. Wilson και Barbara Broccoli.

    Να θυμίσουμε πως η Amazon είναι σε διαδικασία εξαγοράς της MGM πάρα αυτά η αποκλειστική συμφωνία της εταιρεία με την Apple για αυτό το ντοκιμαντέρ πρέπει να έγινε πριν την συμφωνία εξαγοράς.

    Ο Craig έχει δηλώσει την αγάπη του για τις συσκευές της Apple και μάλιστα έχει κάνει παράπονα στην παραγωγή της ταινίας Spectre όταν του είπαν πως πρέπει να χρησιμοποιήσει ένα Sony Android smartphone. Είχε πει λοιπόν τότε πως ο “James Bond χρησιμοποιεί μόνο ότι καλύτερο υπάρχει και ως εκ τούτου θα έπρεπε να έχει ένα iPhone στην ταινία και όχι μια συσκευή της Sony”.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.