18.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Το Apple Watch Series 7 εικάζεται πως αντιμετωπίζει πρόβλημα με την παραγωγή του εξαιτίας του νέου και σύνθετου σχεδιασμού του

    Πολλοί από εμάς περιμένουμε με ανυπομονησία το επερχόμενο iPhone event της Apple με μια αναφορά σήμερα από το Nikkei Asia να είναι κάπως απογοητευτική για τους Apple Watch καταναλωτές. Με αναφορές από ανθρώπους κοντά στην παραγωγική αλυσίδα των Apple Watch Series 7 το site αναφέρει πως η νέα σχεδίαση του δημιουργεί προβλήματα και καθυστερήσεις στην παραγωγή του πριν το λανσάρισμα του.

    Σύμφωνα με το Nikkei:

    “H παραγωγή του επερχόμενου Apple Watch έχει καθυστερήσει εξαιτίας της σύνθετης νέας σχεδίασης του. Οι κατασκευαστές του ξεκίνησαν την συναρμολόγηση και την παραγωγή του σε μικρό αριθμό την περασμένη εβδομάδα αλλά αντιμετώπισαν σημαντικά προβλήματα στο να επιτύχουν επιθυμητά και ποιοτικά αποτελέσματα. Τρεις διαφορετικές πηγές μας από την παραγωγική αλυσίδα της Apple αναφέρουν πως τα θέματα αυτά στην παραγωγή έχουν να κάνουν με την νέα σχεδίαση που είναι εντελώς διαφορετική από τις προηγούμενης γενιές του Apple Watch και έτσι η συναρμολόγηση του hardware του νέου Apple Watch Series 7 είναι πιο δύσκολη από ότι όλοι περιμένανε.”

    Αν και μοιάζει δύσκολο η παραγωγή του Apple Watch Series 7 να ξεκίνησε μόλις την προηγούμενη εβδομάδα πάρα αυτά η Apple έχει την τάση να ξεκινάει την μαζική παραγωγή του iPhone και του Apple Watch τον Αύγουστο πριν την παρουσίαση τους τον Σεπτέμβριο.

    Στην σημερινή αναφορά δεν γίνεται λόγος για το τι σημαίνει αυτό αλλά ίσως αφήνεται να εννοηθεί πως τα Apple Watch Series 7 μπορεί να λανσαριστούν μετά τα iPhone 13. Ιστορικά η Apple κυκλοφορεί τα νέα Apple Watch μαζί με τα νέα iPhone. Επίσης είναι πιθανό εξαιτίας του παραπάνω ακόμη και αν παρουσιαστούν μαζί τα νέα Apple Watch να έχουν πολύ περιορισμένη διάθεση αρχικά τουλάχιστον.

    Το Nikkei τονίζει επίσης πως η παραγωγή του νέου Apple Watch Series 7 έχει μπει αυτή την στιγμή σε παύση προσωρινά με την Apple και τους προμηθευτές της να δουλεύουν εντατικά ώστε να λύσουν τα προβλήματα που προέκυψαν με τον νέο σχεδιασμό πριν ξεκινήσει εκ νέου η μαζική παραγωγή. Μάλιστα γίνεται λόγος πως τα νέα Apple Watch θα έρθουν με μια μέτρηση της πίεσης του αίματος που σημαίνει πως σε ένα παρόμοιο και ελαφρώς πιο λεπτό σασί πρέπει πλέον να μπουν περισσότερα εξαρτήματα κάτι που έχει δημιουργήσει πονοκεφάλους αν αναλογιστεί κάποιος πως θα πρέπει τα νέα Apple Watch να παρέχουν και πλήρη στεγανοποίηση.

    Τέλος το Nikkei αναφέρει πως εξαιτίας των περιορισμών στις μετακινήσεις λόγω της πανδημίας του COVID-19 ήταν δύσκολο για την Apple και τους προμηθευτές της να ταξιδέψουν για να επιβεβαιώσουν διάφορα specs του hardware και του σχεδιασμού και έτσι αυτές οι δυσκολίες εμφανίστηκαν τώρα που ξεκίνησε η πρώτη φάση της δοκιμαστικής παραγωγής.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.