15.8 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Το Apple Watch 2 με μια επιφάνεια γυαλιού για μια λεπτότερη οθόνη;

    Apple-Watch-Retina-display-001

    Πέρα από τις φημολογούμενες βελτιώσεις στο hardware το δεύτερης γενιάς Apple Watch μπορεί να εγκαταλείψει την τωρινή Glass on Glass Retina οθόνη αφής και να την αντικαταστήσει με μια λεπτότερη και ελαφρύτερη βάση μιας νέας λύσης που ακούει στο όνομα One Glass Solution (OGS) σύμφωνα με τα όσα θεωρητικά αναφέρει σήμερα ο προμηθευτής της Apple TPK Holding μέσω του Digitimes.

    Η τεχνολογία OGS αφαιρεί το ένα επίπεδο γυαλιού βοηθώντας έτσι το Apple Watch 2 να έχει περισσότερο χώρο ακόμη και μια μεγαλύτερη μπαταρία.

    Βέβαια ο ίδιος ο προμηθευτής αναφέρει πως αυτή η τεχνολογία έχει κάποιες δυσκολίες τεχνικές που ίσως εμποδίσουν σε αυτή την χρονική στιγμή μια ευρεία διάθεση τέτοιων οθονών.

    Το Apple Watch 2 αναμένεται να είναι σε κάθε περίπτωση πιο λεπτό, με καλύτερη αντίσταση στο νερό και πιο γρήγορο σε σύγκριση με το τωρινό μοντέλο και ίσως ενσωματώσει και GPS αλλά και μια FaceTime κάμερα.

    Κατά βάση ο σχεδιασμός του όμως δεν αναμένεται να αλλάξει κάτι που έχει να κάνει με το σασί που θα είναι όπως όλα δείχνουν το ίδιο.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles