15.8 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Το Apple Watch 2 ίσως έρθει στα μέσα με τέλος του 2016

    Apple-Watch-Hermes-Cover

    Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως η πρώτη προσπάθεια της Apple στην δημιουργία ενός smartwatch ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη. Η εταιρεία μπορεί να μην έχει ανακοινώσει ακόμη επίσημα τις πωλήσεις του αλλά το γεγονός πως συνεχίζει την δημιουργία αξεσουάρ αλλά και η μεγάλη προσπάθεια με το WatchOS είναι ένα καλό δείγμα πως η Apple έχει πίστη  μεγάλη στο εν λόγω προϊόν.

    Ο Timothy Acuri αναλυτής για την Cowen and Company αναφέρει πως το 2ης γενιάς Apple Watch μπορεί να μην αργήσει πολύ και να παρουσιαστεί μέσα στο 2016 και συγκεκριμένα προς τα μισά του νέου χρόνου.

    Η προβλέψει αυτή έρχεται μετά από ταξίδι του αναλυτή στην Ασία και μετά από μια σειρά επισκέψεων που είχε με συνεργάτες της Apple από την παραγωγική της αλυσίδα. Μάλιστα αναφέρει πως ίσως στο Apple Watch 2 να δούμε ακόμη ένα λεπτότερο σασί.

    Άλλες αλλαγές που φημολογούνται ότι θα δούμε στο νέο Apple Watch είναι η εισαγωγή νέων υλικών κατασκευής του, μια FaceTime κάμερα, βελτιωμένες δυνατότητες Wi-Fi και γενικότερα αλλαγές που θα κάνουν την συσκευή πιο αυτόνομη από την εξάρτηση της με το iPhone.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles