18.2 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Το Apple Watch 2 έρχεται αυτό το καλοκαίρι;

    iTunes-El-Capitan-wallpaper-splash-Jason-Zigrino-Apple-Watch-1024x768

    Η έλευση του Apple Watch μπορεί να βρήκε διστακτικές κριτικές και ακόμη και σήμερα να μην έχει γίνει επίσημα διαθέσιμο σε όλες τις χώρες – μέσα σε αυτές και η Ελλάδα – αλλά αυτό δεν σταματάει την Apple να δουλεύει ήδη σε ένα επόμενο μοντέλο.

    Σύμφωνα με ένα νέο προμηθευτή της εταιρείας το 2ης γενιάς Apple Watch είναι ήδη σε εξέλιξη και αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το δεύτερο τρίμηνο του επόμενου χρόνου – μετά από δηλαδή σχεδόν ένα χρόνο από την επίσημη κυκλοφορία στην αγορά του πρώτου μοντέλου.

    Η παραπάνω πληροφορία έρχεται από τον CEO της Quanta Computers που συναρμολογεί τα Apple Watch. Πιο συγκεκριμένα μάλιστα ο Barry Lam ανέφερε σε μια συνάντηση μετόχων πως το Apple Watch 2 ήδη έχει ξεκινήσει την πορεία υλοποίησης του.

    Η συσκευή θα έχει ένα καλύτερο hardware και λογισμικό σε σχέση με το πρώτο μοντέλο με την Apple να έχει πάρει πολύ σοβαρά τα όσα αρνητικά σχόλια συνέλεξε η πρώτη συσκευή.

    Το 9to5 Mac είχε αναφέρει πως το Apple Watch 2 θα έχει μια σημαντική βελτίωση στον τομέα του WiFi και πως θα γίνει ακόμη πιο ανεξάρτητο από το iPhone. Επίσης θα έχει για πρώτη φορά μια ενσωματωμένη κάμερα που θα του επιτρέψει την πραγματοποίηση FaceTime κλήσεων.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles