25.3 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Ότι νεότερο από το λανσάρισμα του iPad Pro

    MacBook-iPad-Pro

    Σήμερα η Apple έκανε διαθέσιμο το iPad Pro για αγορά από το Online κατάστημά της και από επιλεγμένα καταστήματα και έχουμε στην διάθεση μας ήδη κάποιες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες να μοιραστούμε μαζί σας.

    Όπως φαίνεται το νέο θηριώδες iPad έχει επιδόσεις καλύτερες κι από laptop!

    Όπως αναφέρει το Ars Technicam o επεξεργαστής του Α9Χ, είναι ένα τσιπ dual-core χρονισμένο στα 2.25 GHz. To συγκεκριμένο τσιπ λοιπόν, πέτυχε 3.233 single-core σκορ και 5.498 multi-core στα τέστ Geekbench που υποβλήθηκε, αφήνοντας κατά πολύ πίσω του το iPad Air 2 και άλλα πρόσφατα iPhones και iPads. Οι επιδόσεις του ήταν καλύτερες κι από το 12-inch Retina Macbook που έχει τον Intel Core M dual-core στα 1.2GHz, αλλά σαφώς λιγότερες από το Macbook Air 2015 και το Surface Pro 4 που φορούν τους Intel Broadwell ή τους Skylake-U.

    Επιπλέον και πιο συγκλονιστικό αν θέλετε, είναι ότι ξεπερνά σε επιδόσεις  GPU το Surface Pro αλλά και αρκετά μοντέλα Macbook όπως φαίνεται στο παρακάτω διάγραμμα.

    iPad-Pro-Gfxbench-OpenGL

     

    Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το Ars Technica…

    “έχουμε έναν συνδυασμό επιδόσεων CPU της τάξης του MacBook Air και επιδόσεων GPU της κλάσης του MacBook Pro, έτσι το iPad Pro θα μπορεί άνετα να χειριστεί αρκετά multitasking καθήκοντα. Επαγγελματικές εφαρμογές 3D όπως το AutoCAD και το Complete Anatomy, φαίνεται να τρέχουν άνετα.”

    Το Apple Pencil είναι ζυγιασμένο 

    applepencil1-800x51

    Η Lauren Goode του Verge μοιράστηκε μια ενδιαφέρουσα πληροφορία σχετικά με τοApple Pencil:

    “…αλλά το Pencil είναι σκέτη απόλαυση. Είναι όντως Apple White και υπάρχουν πολλά εφέ χαρακτηριστικά της Apple –  για παράδειγμα είναιζυγιασμένο και δεν θα κυλήσει όταν το ακουμπήσετε στην επιφάνεια ενός γραφείου και πάντα σταματά να κυλά με την λέξη “Pencil”  που είναι χαραγμένη στο μεταλλικό δαχτυλίδι να κοιτά τον χρήστη….”

    Ο Tim Cook αποκαλεί το Microsoft Surface Book “παραπλανημένο”

    Η εφημερίδα Irish Independent  δημοσίευσε συνέντευξη του CEO της Apple σχετικά με τα σχέδια της εταιρείας να επεκταθεί στην Ιρλανδία, το iPad Prο κ.α. αλλά αυτό που τράβηξε την προσοχή, ήταν το σχόλιο του όσον αφορά το Microsoft Surface Book:

    “….είναι ένα προϊόν που προσπαθεί σκληρά να κάνει τόσα πολλά….προσπαθεί να είναι tablet και προσπαθεί να είναι notebook, και στο τέλος αυτό που καταφέρνει είναι να μην είναι τίποτα από τα δύο…μου φαίνεται σαν να είναι παραπλανημένο…..”

    σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles