25.3 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Οι αναζητήσεις στο App Store έχουν πλέον γίνει πιο έξυπνες και σχετικές

    App-Store-smarter-search-iPhone-screenshot-001-1024x448

    Η Apple εδώ και καιρό δουλεύει εντατικά έτσι ώστε να κάνει τις αναζητήσεις στο App Store εξυπνότερες και πιο σχετικές αναφέρει χαρακτηριστικά το TechCrunch σήμερα. Συγκεκριμένα μεγάλοι προγραμματιστές εφαρμογών αναφέρουν πως ξεκίνησαν να παρατηρούν αλλαγές στις αρχές του μήνα και μια μεγάλη αναβάθμιση στον αλγόριθμο αναζήτησης στις 12 Νοεμβριού.

    “Μόλις έκαναν αναζήτηση στο για το Twitter στο App Store και στα αποτελέσματα το Instagram δεν υπάρχει πλέον” αναφέρει χαρακτηριστικά ένας προγραμματιστής. Το “Tweetbot είναι #4, Twitterrific #5, και γενικότερα υπάρχουν πιο σχετικά αποτελέσματα”

    Επίσης όπως όλα δείχνουν πλέον έχουμε και μια παραμετροποίηση που έχει να κάνει με τα χαρακτηριστικά που τοποθετούν στο κείμενο μιας εφαρμογής οι προγραμματιστές της και όχι τόσο στις λέξεις κλειδιά όπως γινόταν παλαιότερα.

    Η Apple εδώ και πάρα πολύ καιρό δέχτηκε μια μεγάλη και έντονη κριτική για την έλλειψη μιας καλής αναζήτησης στο App Store κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα οι χρήστες να μην μπορούν να βρουν εύκολα νέες εφαρμογές και παιχνίδια.

    Πλέον λοιπόν έχουμε σημαντικές αλλαγές προς αυτό και όπως όλα δείχνουν οι πρόσφατες εξαγορές εταιρειών που έκανε η Apple στον χώρο αυτό ξεκίνησαν να αποδίδουν.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles