22.4 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Το Apple Watch σώζει νεαρό πατέρα από καρδιακό επεισόδιο

    Η ειδοποιήσεις του Apple Watch για ακανόνιστο καρδιακό παλμό και η εφαρμογή ηλεκτροκαρδιογραφήματος βοήθησαν τα μέγιστα και έσωσαν την ζωή ενός νεαρού άντρα στην Αγγλία που είναι πατέρας 2 παιδιών. Μια απλή ειδοποίηση στο Apple Watch ήταν αυτή που οδήγησε τον 30χρονο άντρα να αναζητήσει περισσότερες απαντήσεις στο νοσοκομείο.

    Σύμφωνα με την The Sun, οι γιατροί ήταν σκεπτικοί στην αρχή για τις ειδοποιήσεις που έδινε το Apple Watch πριν τελικά αναγνωρίσουν το πρόβλημα στην καρδιά του Chris Mint και εσπευσμένα τον οδηγήσουν στο χειρουργείο όπου με επιτυχημένη επέμβαση τελικά ο νεαρός άντρας γλίτωσε από κάποιο επεισόδιο ανακοπής καρδιάς.

    “Ο ίδιος ανέφερε πως οι γιατροί που τον εξέτασαν έδειξαν εντυπωσιασμένοι με τα αποτελέσματα του ηλεκτροκαρδιογραφήματος από το Apple Watch και το ανέφεραν πως αν δεν είχε αυτές τις ειδοποιήσεις τότε σίγουρα και σύντομο χρονικό διάστημα θα είχε κάποιο σοβαρό επεισόδιο με την καρδιά του.”

    Ο Tim Cook στον οποίο κοινοποιήθηκε η ιστορία αυτή απάντησε στην γυναίκα του νεαρού άντρα:

    “Είμαι χαρούμενος που ο άντρας σου αναζήτησε ιατρική βοήθεια και είναι καλά στην υγεία του τώρα. Σε ευχαριστώ που κοινοποίησες αυτή την ιστορία, μας εμπνέει και μας κάνει να συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατά αυτή την προσπάθεια.”

    Να τονίσουμε σε αυτό το σημείο πως ο Mint ήταν οπαδός της άθλησης σε μεγάλο βαθμό και φυσικά μόλις 30 ετών δείχνοντας έτσι την αξία της χρήσης του Apple Watch και από νεαρότερες ηλικίες.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles