18.9 C
Athens
Saturday, May 4, 2024
More

    Το Apple Watch αποκαλύπτει θανατηφόρο κρυφό όγκο, σώζει τη ζωή μιας γυναίκας

    Το Apple Watch διαθέτει μια σειρά από ανεκτίμητα χαρακτηριστικά υγείας που έχουν αποδειχθεί ότι σώζουν ζωές με τα χρόνια. Τώρα το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι μια ισχυρή ιστορία για το πώς οι λειτουργίες υγείας της καρδιάς του Apple Watch μπορούν να αποκαλύψουν κρυφά προβλήματα υγείας που θα μπορούσαν να αποδειχθούν θανατηφόρα αν δεν εντοπιστούν.

    Σύμφωνα με το CBS News, μια γυναίκα από το Μέιν που κάποια στιγμή πίστευε ότι το Apple Watch της δυσλειτουργούσε τώρα «ορκίζεται σε αυτό».

    Τον Μάιο, η Kim Durkee είδε προειδοποιήσεις από το Apple Watch της δύο συνεχόμενες νύχτες που την προειδοποιούσαν ότι η καρδιά της παρουσίαζε κολπική μαρμαρυγή.

    Στην αρχή, νόμιζε ότι το wearable έδινε εσφαλμένες αναγνώσεις, αλλά στη συνέχεια έλαβε άλλη μια προειδοποίηση.

    «Την τρίτη νύχτα οι αριθμοί ήταν λίγο υπερβολικοί για να είναι ψύχραιμη», είπε η Kim. «Τότε είπα ότι ξέρεις τι, πήγαινε στο νοσοκομείο αν σου πουν ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, τότε πέτα το ρολόι».

    Όπως αποδείχθηκε, ήταν πράγματι κολπική μαρμαρυγή και η αιτία ήταν ένας άγνωστος, επιθετικός όγκος.

    «Οι γιατροί στο Μέιν επιβεβαίωσαν σύντομα ότι η καρδιά της χτυπούσε ακανόνιστα για έναν απλό και τρομακτικό λόγο. Είχε ένα μύξωμα, έναν σπάνιο, ταχέως αναπτυσσόμενο όγκο που έπνιγε την παροχή αίματος στην καρδιά της και τελικά θα της είχε προκαλέσει εγκεφαλικό».

    Περισσότερα για την ιστορία και το τι λέει η ίδια μπορείτε να δείτε εδώ

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.