19.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Το App Store της συσκευής σας δεν σας δείχνει τις αναβαθμίσεις; Σας έχουμε την λύση

    iOS-7-App-Store-teaser-004

    Μήπως είστε στην κατηγορία των χρηστών που το App Store συμπεριφέρεται περίεργα στην συσκευή του δείχνοντας μια ή και περισσότερες εφαρμογές ότι θέλουν αναβάθμιση αλλά δεν μπορείτε τελικά να προβείτε σε αυτή;

    Επίσης ίσως υπάρχει στην Home Screen της συσκευής σας το App Store σας δείχνει ότι έχετε ακόμη αναβαθμίσεις εφαρμογών παρά το γεγονός ότι εσείς τις έχετε ολοκληρώσει όλες με επιτυχία;

    Αν ναι δεν είστε οι μόνοι μιας και εμείς αντιμετωπίσαμε το εξής πρόβλημα. Τα ευχάριστα νέα και μέχρι την επόμενη αναβάθμιση λογισμικού της Apple είναι πως η λύση είναι γρήγορη και απλή.

    Βήμα 1: Ανοίξτε το App Store στην iOS συσκευή σας.

    Βήμα 2: Τώρα κάντε tap τα tab bar αντικείμενα στο κάτω μέρος 10 φορές στην σειρά χωρίς να ακουμπήσετε κάτι άλλο. Μπορείτε να κάνετε tap λοιπόν 10 φορές οποιοδήποτε από τα FeaturedTop ChartsExploreSearch ή Updates.

    Η οθόνη να γίνει κενή για μερικά δευτερόλεπτα καθώς το App Store καθαρίζει με αυτή σας την ενέργεια την web view cache και εν συνεχεία κάνει αυτόματα reload τον Javascript κώδικα.

    Με αυτό τον τρόπο οι εν αναμονή εικονικές αναβαθμίσεις σας είτε  θα εξαφανιστούν ή αν δεν είναι εικονικές θα εμφανιστεί το Update κουμπί δίπλα σε αυτές.

    Η παραπάνω μέθοδος επίσης θα σας βοηθήσει στην περίπτωση που το App Store σας είναι ιδιαίτερα αργό και δεν έχει καλή απόκριση.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles