19.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Το 4ο επεισόδιο των The Morning Show, See, και For All Mankind διαθέσιμο στο Apple TV+

    Μπορούμε πλέον να ξέρουμε το ακριβές πρόγραμμα που έχει η Apple TV+ υπηρεσία της Apple. Σε εβδομαδιαία βάση λοιπόν θα έχουμε την έλευση νέων επεισοδίων για τις σειρές της.

    Σήμερα λοιπόν αναμένουμε τα νεότερα επεισόδια για τα The Morning Show, See, and For All Mankind.

    Το 4ο επεισόδιο του The Morning Show έχει την ονομασία ‘That Woman’. Το νέο επεισόδιο της σειράς See ονομάζεται ‘The River’. Για το For All Mankind έχουμε το ‘Prime Crew’.

    Η σειρά Dickinson δεν έχει κάποιο νέο επεισόδιο μιας και η Apple έδωσε με την μια όλο τον πρώτο κύκλο της σειράς την 1η Νοεμβρίου.

    Ένα από τα παράπονα των χρηστών της Apple TV+ υπηρεσίας κατά το ντεμπούτο της την περασμένο εβδομάδα ήταν πως η TV εφαρμογή δεν έδινε καμία ένδειξη για να γνωρίζουν οι συνδρομητές πότε έρχεται το επόμενο επεισόδιο μιας σειράς.

    Η Apple έκανε άμεσα μια αλλαγή με μια γρήγορη διόρθωση. Η επιλογή κάθε σεζόν πλέον αναγράφει πως έχουμε ένα νέο επεισόδιο κάθε Παρασκευή. Υποθέτουμε πως η Apple δουλεύει πάνω σε μια πιο ολοκληρωμένη λύση για την ενημέρωση των συνδρομητών της υπηρεσίας.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles