19.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Το νέο διαφημιστικό της Samsung επιτίθεται και στην φημολογούμενη οθόνη του iPhone 6 [Video]

    galaxy-s5-screen-envy

    H Samsung δεν πρόκειται να σταματήσει τις επιθέσεις της κατά της Apple όπως όλα δείχνουν με αιχμή του δόρατος της τα διαφημιστικά σποτ της που πλέον διακωμωδούν και χαρακτηριστικά του iPhone που δεν έχουμε δει ακόμη!

    Έτσι λοιπόν ο Κορεατικός κολοσσός μας παρουσίασε μια νέα διαφήμιση στο κανάλι του στο YouTube με τον τίτλο ‘Screen Envy.’ Αυτή η ζήλια για την οθόνη που επικαλείται η Samsung στον τίτλο δεν έχει να κάνει με κάτι άλλο πέρα από τις φήμες για την μεγαλύτερη οθόνη του iPhone 6.

    H διαφήμιση ξεκινάει με έναν iPhone χρήστη να αναφέρει πως η Apple δουλεύει σε μια μεγαλύτερη οθόνη για το επερχόμενο smartphone της. O φίλος του που χρησιμοποιεί ένα Samsung Galaxy S5 δεν δείχνει ίχνος ενδιαφέροντος για αυτό το σχόλιο λέγοντας με ύφος ειρωνικό “Ακόμη αυτό δεν έχει γίνει;”

    “Αυτό που περίμενες εδώ και δύο χρόνια και υποτίθεται θα είναι φοβερό και θα σου πάρει το μυαλό είναι ήδη εδώ όλο αυτό τον καιρό. Αλλά ίσως σε εσένα να σου αρέσει να περιμένεις. Είναι αυτό που περίμενες τόσο καιρό ήδη εδώ είναι το 5.1 ιντσών πλήρως HD Samsung Galaxy S5”

    Ενώ η Samsung λοιπόν επιτίθεται για ακόμη μια φορά στην Apple αξίζει να τονίσουμε πως πλέον αντιδράει πλέον ως πληγωμένο ζώο πάρα κάτι άλλο. Πριν μας κατηγορήσετε για έλλειψη αντικειμενικότητας να τονίσουμε πως αυτό οφείλετε στο γεγονός πως η εταιρεία είχε μια σειρά από άσχημα οικονομικά τρίμηνα. Λόγοι ο μεγάλος ανταγωνισμός από άλλες Android συσκευές (Βλέπε LG, HTC) αλλά και εξαιτίας του iPhone 5S. Τα πράγματα αναμένεται να γίνουν μάλιστα χειρότερα όταν το iPhone 6 γίνει διαθέσιμο στην αγορά με μια μεγαλύτερη οθόνη.

    Τόσο λοιπόν φοβάται η Samsung που κάνει τα αδύνατα δυνατά για να επιτεθεί πλέον και σε φήμες της Apple για τις επερχόμενες συσκευές της!


    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles