18.3 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Το επετειακό iPhone 8 θα ξεπεράσει τα $1000;

    iphone-8-concept-03

    Μια νέα αναφορά από την Fast Company ρίχνει φως σε ακόμη μερικά ενδιαφέρον στοιχεία για το πολυαναμενόμενο επετειακό iPhone που περιμένουμε όλοι φέτος.

    Σύμφωνα με τις πηγές τους η τιμή του iPhone 8 μπορεί να ξεπεράσει ακόμη και τα $1000 κάτι που αν επαληθευτεί θα το κάνει το ακριβότερο στην ιστορία.

    “Ένα επετειακό iPhone αναμένεται να είναι μια ειδική έκδοση iPhone και θα έρθει με μια τιμή που μπορεί να ξεπεράσει ακόμη και τα $1000 σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε από πηγές κοντά στην Apple”

    H Fast Company αναφέρει ότι οι πηγές τους από την παραγωγική αλυσίδα της Apple αναφέρουν την ύπαρξη ενός 4.7 ιντσών iPhone 7s, ενός 5.5 ιντσών iPhone 7s Plus και ενός 5.8 ιντσών iPhone 8 χωρίς ακόμη η ονομασία του τελευταίου να έχει οριστικοποιηθεί.

    Η αναφορά επίσης κάνει λόγο πως το νέο αυτό μοντέλο θα έχει όντως νέο σχεδιασμό με ανοξείδωτο ατσάλι και πλάτη από γυαλί παρόμοιο με αυτό που είχαμε στο iPhone 4 σε ότι έχει να κάνει με τα υλικά. Επίσης αναφέρει πως τα φυσικά κουμπιά θα αντικατασταθούν με κουμπιά αφής ψηφιακά όπως και το Home Button.

    Τέλος αναφορά γίνεται και για την συνεργασία της Apple με την εταιρεία Lumentum για μια νέα τεχνολογία 3D αισθητήρων που θα είναι διαθέσιμη μόνο για αρχή στο επετειακό μοντέλο. Δεν δίνονται περισσότερες πληροφορίες για αυτή και πως ακριβώς θα ενσωματωθεί.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles