19.5 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Τι θα αλλάζατε στην νέα υπηρεσία Apple Music;

    232577-1280

    Η νέα υπηρεσία Apple Music, υπόσχεται να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο ακούμε μουσική, αλλά τι θα ήταν εκείνο που θα αλλάζατε σε αυτή την υπηρεσία;

    Η νέα αυτη υπηρεσία έχει ενσωματώσει την δυνατότητα για streaming μουσική, δυνατότητα για radio streaming καθώς επίσης και ένα είδος κοινωνικού δικτύου, κάνοντας την μία υπηρεσία ανταγωνιστική μπροστά στις υπόλοιπες που έχουν ήδη κυκλοφορήσει εδώ και πολύ καιρό. Βάζοντας όλα αυτά μαζί μέσα σε μια νέα υπηρεσία μουσικής για iPhone, iPad καθώς και την ενσωμάτωση της υπηρεσίας στο iTunes για Mac και Windows, η υπηρεσία αυτή δεν αποτελεί μια απλή αναβάθμιση, αλλά μια νέα περίοδο στον τομέα της μουσικής για την Apple.

    Για κάποιους, η ενοποίηση και η ενσωμάτωση όλων αυτών των χαρακτηριστικών σε μία εφαρμογή, δεν είναι μόνο βολικό αλλά είναι εύκολο στην αναζήτηση και την εύρεση νέας μουσικής. Για κάποιους άλλους ωστόσο, είναι αρκετά δύσκολο το να βρουν που είναι το κάθε χαρκτηριστικό εντός της εφαρμογής, πράγμα το οποίο μπορεί να τους οδηγήσει σε αρκετό “πονοκέφαλο” αν χρειάζονται να χρησιμοποιούν μόνο ορισμένες υπηρεσίες της νέας υπηρεσίας μουσικής.

    Καθώς η υπηρεσία Apple Music είναι πολύ νέα ακόμη, θα αφήσουμε κάποια πράγματα ανοιχτά, μέχρι να δούμε ποιες θα είναι οι επόμενες αναβαθμίσεις της Apple στην νέα της υπηρεσία. Πολλά χαρακτηριστικά της υπηρεσίας βρίσκονται σε αρκετά καλό επίπεδο, ενώ σίγουρα χωράει ακόμη περισσότερη αναβάθμιση στο Apple Music.

    Το πιο πιθανό βέβαια, είναι πως η Apple εργάζεται ήδη πάνω στην επόμενη αναβάθμιση του Apple Music, η οποία θα έρθει με το iOS 9.

    Ποιες θα είναι εκείνες οι αναβαθμίσεις οι οποίες θα θέλατε να ενσωματωθούν στην επόμενη αναβάθμιση της υπηρεσίας και ποιες είναι οι διορθώσεις που θα θέλατε να γίνουν;

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles