18.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Την πόρτα της εξόδου από τα Apple Stores θα δει η Fitbit

    fitbitforce

    Η σειρά των wearable συσκευών της Fitbit ίσως σύντομα δει την πόρτα της εξόδου από όλα τα Apple Stores σύμφωνα με όσα αναφέρουν πηγές του  Recode.

    Ακόμη παραμένει άγνωστο αν το ίδιο θα γίνει και με τις άλλες wearable συσκευές και activity trackers που πωλούνται μέχρι και σήμερα στα καταστήματα της Apple. Η παραπάνω είδηση έρχεται λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της FitBit πως δεν έχει άμεσα πλάνα για να ενταχθεί στην νέα πλατφόρμα της Apple HealthKit.

    Οι wearables συσκευές της FitBit υπήρχαν στα ράφια των καταστημάτων της Apple εδώ και χρόνια με αποτέλεσμα η εταιρεία εύκολα να μπορέσει να φτάσει το 70% της αγοράς των fitness trackers μιας και οι συσκευές της εμφανιστήκαν πριν τις αντίστοιχες της Nike και της Jawbone.

    3.3 εκατομμύρια fitness trackers πωλήθηκαν από τον Μάρτιο του 2013 μέχρι τον Μάρτιο του 2014 και όλοι πλέον περιμένουν πως το Apple Watch θα σταθεί σε αυτή την αρκετά ανταγωνιστική αγορά.

    Η FitBit λοιπόν θα πρέπει να αναζητήσει και μάλιστα σύντομα όπως όλα δείχνουν μεταπωλητές για να ενισχύσει την θέση της μιας και η παραπάνω είδηση αν επαληθευτεί θα αποτελέσει σημαντικό πλήγμα για την εταιρεία.

    Άγνωστο παραμένει αν η Apple θα συνεχίσει να πουλάει στα Apple Store της συσκευές των Strava, Withings, Nike, iHealth, και Jawbone, όταν τους επόμενους μήνες κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στην αγορά το Apple Watch.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles