18.7 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Τα iPhone 6 και 6 Plus υποστηρίζουν γρηγορότερη φόρτιση αλλά έρχονται με πιο αργό φορτιστή

    img_3371

    Η Apple όπως όλα δείχνουν επιτρέπει την γρηγορότερη φόρτιση των νέων iPhone μοντέλων αλλά αυτό δεν πρόκειται να το καταλάβετε αν χρησιμοποιήσετε τον φορτιστή με τον οποίο έρχονται. Σύμφωνα με μια αλλαγή στο hardware που εντόπισε το iLounge και τα δύο smartphones μπορούν να υποστηρίξουν την φόρτιση των 2.1A.

    Ποιο είναι το πρόβλημα; Η Apple στο κουτί συμπεριλαμβάνει έναν φορτιστή των 1Α. Αν λοιπόν έχετε έναν φορτιστή iPad που εδώ και καιρό υποστηρίζει τα 2.1Α τότε μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για να φορτίσετε γρηγορότερα τα δύο νέα iPhones.

    Ένας άλλος τρόπος για να εκμεταλλευτείτε αυτή την γρηγορότερη φόρτιση των δύο συσκευών είναι να τις συνδέσετε με νεότερα μοντέλα Mac που θα φορτίσουν και αυτά τα iPhones με την μέγιστην ταχύτητα. Το iLounge ανέφερε πως τα Mac που δοκίμασε και πετύχανε αυτό έτρεχαν το νέο λογισμικό της Apple, Yosemite και δεν υπήρχε καμιά αναφορά για το τωρινό OS X Mavericks.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles