20.1 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Τα AirPods Pro Lite που δεν θα έχουν ακύρωση θορύβου μπορεί να κάνουν το ντεμπούτο τους αργότερα μέσα στο 2020

    Φήμες για ένα πιο οικονομικό μοντέλο με την ονομασία AirPods Pro Lite κυκλοφορούν από τις αρχές του 2020 αλλά ακόμη τίποτα δεν είναι σίγουρα. Σήμερα το DigiTimes αναφέρει πως μια νέα έκδοση των AirPods Pro που θα μοιάζουν πανομοιότυπα με το τωρινό μοντέλο αλλά που δεν θα έχουν το χαρακτηριστικό της ακύρωσης θορύβου (για να κρατηθεί και το κόστος τους χαμηλά) μπορεί να παρουσιαστούν φέτος από την Apple.

    Βάση πηγών από την παραγωγική αλυσίδα της Apple το δημοσίευμα αναφέρει πως η εταιρεία αρχικά ήθελε να κυκλοφορήσει αυτά νέα AirPods Pro τον Μάιο αλλά εξαιτίας της πανδημίας το πλάνο αυτό ίσως πάρει και παράταση.

    Εδώ να τονίσουμε πως όντως το DigiTimes έχει άκρες μέσα στην παραγωγική αλυσίδα της Apple αλλά πάρα αυτά δεν έχει και το καλύτερο ιστορικό στις προβλέψεις συγκεκριμένων πλάνων της Apple σε νέ αμοντέλα.

    Την ίδια στιγμή ο γνωστός πλέον Jon Prosser είχε αναφέρει πως η Apple έχει μια νέα έκδοση των AirPods και πως είναι έτοιμη να την κυκλοφορήσει τον Μάιο.

    Αν λοιπόν βάλουμε μαζί αυτές τις δύο αναφορές τότε μάλλον και οι δύο αναφέρονται στην ίδια συσκευή.

    Να μην ξεχνάμε πως έχουμε και τα φημολογούμενα AirPods X που εικάζεται πως θα κυκλοφορήσουν τον Σεπτέμβριο…..

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles