13.7 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Τα 3ης γενιάς AirPods και η θήκη φόρτισης τους διέρρευσαν σε νέες φωτογραφίες

    Νέες φωτογραφίες διέρρευσαν που φαίνεται πως μας δείχνουν τα 3ης γενιάς AirPods πριν την επίσημη διάθεση τους σύμφωνα πάντα με τις φήμες τον Μάρτιο του 2021. Τα νέα ασύρματα earbuds της Apple σχεδιαστικά δανείζονται στοιχεία από τα AirPods Pro.

    Οι εικόνες αυτές κοινοποιήθηκαν από το 52audio και το Macrumors και δείχνουν τόσο τα AirPods όσο και την νέα θήκη φόρτισης τους. Και ναι τα νέα αυτά ασύρματα ακουστικά μοιάζουν κατά πολύ των AirPods Pro ακόμη και στην θήκη φόρτισης τους.

    Σε αντίθεση με τα τωρινά AirPods, τα νέα 3ης γενιάς συμπεριλαμβάνουν ear tips με τα earbuds να είναι σχεδιασμένα για να κάθονται στο εσωτερικό του αυτιού αντί πάνω του. Αυτό σημαίνει καλύτερη εφαρμογή και άρα καλύτερο ήχο ενώ παράλληλα δεν θα πέφτουν το ίδιο εύκολα.

    Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα φαίνεται πως τα αναβαθμισμένα αυτά AirPods θα έχουν και ένα σύστημα που θα εκτονώνει την πίεση και έτσι θα είναι πιο άνετα στην χρήση για μεγάλες περιόδους.

    Η τιμή τους φημολογείται πως θα είναι κοντά στα $150 ενώ χαρακτηριστικά όπως το Spatial Audio θα συμπεριλαμβάνονται και σε αυτά.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.