17 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η Anker κερδίζει την Apple στην αγορά φέρνοντας πρώτη ένα iPhone 12 MagSafe battery pack

    Η γνωστή εταιρεία κατασκευής αξεσουάρ Anker και επίσημα παρουσίασε και κυκλοφόρησε το νέο MagSafe ασύρματης φόρτισης power bank για την iPhone 12 σειρά της Apple. Το MagSafe αυτό battery pack έρχεται την στιγμή που υπάρχουν έντονες φήμες πως η Apple δουλεύει πάνω σε κάτι αντίστοιχο έχοντας αντιμετωπίσει δυσκολίες όμως στην παραγωγή του.

    Το νέο Anker PowerCore Magnetic 5K Wireless Power Bank έρχεται στα 5,000mAh και μπορεί να φορτίσει ένα iPhone 12 mini από το 0 στο 100%, το iPhone 12 από το 0 στο 95%, το iPhone 12 Pro από το 0 στο 97%, και το iPhone 12 Pro Max από το 0 σε 75%.

    Ο νέος MagSafe σχεδιασμός και συμβατότητα είναι αυτό που κάνει αυτό το αξεσουάρ αυτή την στιγμή μοναδικό. Μπορεί να ενωθεί μαγνητικά στην πλάτη της iPhone 12 σειράς και να φορτίσει την συσκευή ασύρματα.

    • Snap and Go: Simple and convenient wireless charging; just attach PowerCore magnetically to the back of your phone and watch the charging power flow.
    • Made for iPhone 12: Works flawlessly with iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro, and iPhone 12 Pro Max. Charges through compatible magnetic cases.

    Η τιμή του ανέρχεται στα $39.99 και οι αποστολές του ξεκινάνε στις 3 Μαρτίου.

    Αυτό που είναι σημαντικό να θυμίσουμε είναι πως τα MagSafe αξεσουάρ μπορούν να δίνουν φόρτιση στα 15W αλλά αυτό το νέο αξεσουάρ της Anker είναι μόνο MagSafe συμβατό και όχι MagSafe πιστοποιημένο. Έτσι η μέγιστη ισχύ που μπορεί να δώσει είναι τα 7.5W.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.