19.1 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Τα πρώτα reviews των iPhone 11 Pro είναι εδώ [Videos]

    Τα πρώτα reviews για τα iPhone 11 Pro έγιναν σήμερα διαθέσιμα. Οι νέες ναυαρχίδες της Apple επιβεβαιώνουν τις υποσχέσεις της Apple με τρομερές αποδόσεις στον τομέα της κάμερας και σημαντική βελτίωση στην αυτονομία των συσκευών αυτών.

    Πέρυσι ο Nilay Patet του The Verge ήταν από αυτούς που άσκησαν αρνητική κριτική στην απόδοση του iPhone XS Max στον τομέα του Smart HDR λέγοντας πως μείωνε την αντίθεση και έτσι η αποτύπωση των χρωμάτων στις λήψεις ήταν πολύ επίπεδες. Στο iPhone 11 Pro όμως φαίνεται πως η Apple έχει βελτιώσει δραματικά τους αλγορίθμους της επεξεργασίας των φωτογραφιών πέρα φυσικά και από την ίδια την αναβάθμιση στους φακούς της κάμερας.

    Στο review του λοιπόν για το iPhone 11 Pro, ο Patel αναφέρει πως η ποιότητα των φωτογραφιών του iPhone 11 Pro ξεπερνάει την αντίστοιχη του Pixel και άλλων Android ναυαρχίδων αυτή την στιγμή. Πάρα αυτά τονίζει πως η απόδοση των νέων αυτών iPhone σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού δεν είναι τόσο καλή όσο θα την ήθελε. Πάρα αυτά το νέο Night Mode τον εντυπωσίασε.

    “Σε ότι αφορά το Night Mode είναι εντυπωσιακό πως έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες στην λήψη από ότι στο αντίστοιχο mode του Pixel. Το Night Mode της Apple ενεργοποιείται αυτόματα.”

    Από την πλευρά του ο πασίγνωστος YouTuber ΜΚΒΗD δεν έχει δημοσιοποιήσει το αναλυτικό review του αλλά αντί αυτού έχουμε παρουσίαση – unboxing του νέου πράσινου μοντέλου.

    Από την πλευρά του τώρα το WIRED είχε λιγότερο ενθουσιασμό από ότι το The Verge σε ότι αφορά την ποιότητα της κάμερας αναγνωρίζοντας βέβαια τις βελτιώσεις αλλά ασκώντας παράλληλα κριτική για την ακρίβεια των χρωμάτων. Στο review του αναφέρει πως προτιμάει το Night Mode καθώς ενεργοποιείται αυτόματα και έτσι δεν χρειάζεται ο χρήστης να κάνει καμία απολύτως ενέργεια σε αντίθεση με το Google Pixel.

    Εκεί που δίνει τα μεγαλύτερα εύσημα είναι στην αυτονομία της μπαταρίας.

    Παρόμοια θετικά σχόλια για την αυτονομία της συσκευής έκανε και η Joanna Stern της The Wall Street Journal.

    iPhone 11 Pro: With the 11 Pro as my primary phone, I was left with just under a 10% charge at 11 p.m. That’s far longer than I used to get with the X but not as long as with the 11. The 11 Pro streamed video on YouTube for 13 hours—three hours longer than the XS.

    iPhone 11 Pro Max: On 11 Pro Max battery-testing day, I was left with a roughly 20% charge by lights out. I could go to sleep and wake up with enough juice to get me through the morning. Even after a grueling day of camera testing at the New York Renaissance Faire, it had 25% left, while the other two were in the dreaded 10% territory.

    To TechCrunch κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος με το The Verge αναφέροντας και αυτό πως οι νέοι HDR αλγόριθμοι του iPhone 11 Pro δίνουν εικόνες με καλύτερη ισορροπία στην έκθεση και στον χρώμα. Επίσης ο Matthew Panzarino ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος με το Night Mode.

    Το σημείο αναφοράς λοιπόν για την πλειοψηφία των reviews που διαβάσαμε σήμερα και μπορείτε να δείτε και σε αυτό το άρθρο ήταν το Night Mode, οι βελτιωμένοι αισθητήρες της κάμερας με το σύστημα των τριών φακών να ξεχωρίζει για τις δυνατότητες λήψεων που μπορεί να προσφέρει και τέλος η καλύτερη αυτονομία της μπαταρίας ακόμη και σε συνθήκες βαριάς χρήσης των νέων συσκευών της Apple.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles