19.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Τα πρώτα review units του Samsung Galaxy Fold παρουσιάσαν σοβαρά προβλήματα στην οθόνη και έγιναν μη λειτουργικά

    Την Δευτέρα η Samsung και επίσημα έδωσε σε μερίδα του τύπου τις πρώτες Galaxy Fold συσκευές για τα πρώτα hands on και reviews. Δύο μέρες μετά και οι πρώτες αυτές συσκευές παρουσιάσαν μια σειρά από σοβαρά θέματα με όλα να έχουν να κάνουν με την αναδιπλούμενη οθόνη.

    Την προηγούμενη ώρα δημοσιογράφοι από το The Verge, Bloomberg και CNBC κοινοποίησαν προβλήματα που αντιμετώπισαν με τις review Galaxy Fold συσκευές που παρέλαβαν την Δευτέρα.

    Σύμφωνα με τον Dieter Bohn, εμφανίστηκε μια μικρή “διόγκωση” στην πτυχή του Galaxy Fold που είναι “αρκετή για να παραμορφώσει ελαφρά την οθόνη”. Πέρα από το γεγονός πως μπορούσε να αισθανθεί αυτή την διόγκωση η συσκευή του μετά από λίγο παρουσίασε και γραμμές μιας προβληματικής OLED οθόνης.

    Αυτό που ήταν πιο ανησυχητικό ήταν η ανθεκτικότητα της πλαστικής οθόνης. Υπάρχει μια ενσωματωμένη προστασία οθόνης για την οποία η Samsung τονίζει πως οι χρήστες δεν θα πρέπει να την αφαιρέσουν. Τόσο όμως ο Mark Gurman του Bloomberg όσο και ο MKBHD την αφαίρεσαν μιας και δεν υπήρχαν ξεκάθαρες οδηγίες για να μην προβούν σε αυτή την ενέργεια.

    Μετά την αφαίρεση αυτής της προστασίας ο Gurman παρατήρησε πως μέρη της οθόνης ξεκίνησαν να μαυρίσουν κάνοντας την μη λειτουργική μέσα σε 24 ώρες.

    Τέλος ο Steve Kovach του CNBC κοινοποίησε ένα βίντεο από την οθόνη της συσκευής που τρεμοπαίζει ενώ μετά από λίγο το αριστερό πάνελ της συσκευής σταμάτησε να λειτουργεί.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles