20.1 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Τα πρώτα Benchmarks του νέου 8 πυρήνων MacBook Pro δείχνουν σημαντικές βελτιώσεις στις αποδόσεις

    Έχουν περάσει μόλις μερικές μέρες από την στιγμή που η Apple λανσάρισε νέα MacBook Pro μοντέλα συμπεριλαμβανομένου και του πρώτου 8 πυρήνων MacBook Pro.

    Σήμερα το πρώτο benchmark δείχνει εντυπωσιακές βελτιώσεις στις αποδόσεις για το γρηγορότερο Mac της Apple αυτή την στιγμή.

    Μια κοινοποίηση στο Geekbench σήμερα το πρωί παρουσιάζει μια συσκευή με την ονομασία “MacBookPro 15,3”, που θεωρητικά είναι το νέο 8 πυρήνων MacBook Pro που η Apple ανακοίνωσε νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα το σκορ σε μονό πυρήνα είναι 5879, ενώ στους πολλαπλούς πυρήνες έχουμε 29184.

    Δεν θα πρέπει να προκαλούν εντύπωση τα εντυπωσιακά αν μη τι άλλο αυτά αποτελέσματα.

    Επίσης και η ίδια η Apple δεν μάσησε τα λόγια της κατά την ανακοίνωση του νέου 8 πυρήνων MacBook Pro τονίζοντας την ισχύ και την ταχύτητα του. Η εταιρεία ανέφερε πως το νέο μοντέλο είναι 2 φορές γρηγορότερο από το 4 πυρήνων MacBook Pro ενώ προσφέρει 40% καλύτερες αποδόσεις από την 6 πυρήνων έκδοση.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles