20.1 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Τα πρώτα παραδείγματα της Deep Fusion τεχνολογίας των iPhone 11/Pro εντυπωσιάζουν

    Μετά την ανακοίνωση πως η νέα Deep Fusion τεχνολογία θα γίνει διαθέσιμη τις επόμενες εβδομάδες η Apple κυκλοφόρησε την iOS 13.2 beta χθες που την περιλαμβάνει. Το νέο πολλά υποσχόμενο χαρακτηριστικό στις κάμερες των iPhone 11 και iPhone 11 Pro λοιπόν ξεκίνησε να βρίσκεται στα χέρια περισσότερων χρηστών και τα πρώτα αποτελέσματα χωρίς υπερβολή είναι εντυπωσιακά.

    Ο YouTuber και φωτογράφος Tyler Stalman κοινοποίησε κάποια παραδείγματα χρήσης του Deep Fusion σε ένα iPhone 11 και έκανε σύγκριση των ίδιων λήψεων με το iPhone XR. Ενώ εν συνεχεία προχώρησε και σύγκριση του Smart HDR του iPhone 11 Pro και του Deep Fusion του iPhone 11 Pro.

    Επίσης ο Stalman επιβεβαιώνει πως οι Deep Fusion φωτογραφίες έχουν μεγαλύτερο μέγεθος. Έτσι οι iPhone XR Smart HDR λήψεις είχαν μέγεθος 1.4MB HEIC ενώ οι iPhone 11 Deep Fusion λήψεις είχαν ένα μέγεθος 2.6MB.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles