16.1 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Τα νέα iPhone 11/Pro εξαντλήθηκαν στην Ελλάδα από την πρώτη ημέρα διάθεσης τους

    Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος το μικρό σχετικά απόθεμα των νέων iPhone 11/Pro που έγιναν διαθέσιμα στην Ελληνική αγορά προχθές Παρασκευή από τα επίσημα κανάλια διανομής της Apple στην χώρα μας εξαντλήθηκαν μέσα στην ίδια μέρα.

    Οι Έλληνες καταναλωτές αθροιστικά δαπάνησαν περισσότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ σε μια μέρα για να αποκτήσουν τις νέες ναυαρχίδες της Apple.

    H ζήτηση στην χώρα μας ήταν για ακόμη μια φορά ιδιαίτερα αυξημένη και μάλιστα περισσότερο για τα iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max συσκευές με λιανική τιμή που ξεκινά από τα 1.229 ευρώ και αγγίζουν ακόμα και τα 1.800 ευρώ.

    Το 70% των Ελλήνων αγοραστών iPhone αναζήτησαν, προχθές, τις Pro εκδόσεις και μόνο ένα 25% με 30% στράφηκε στο πιο οικονομικά προσιτό iPhone 11, που ξεκινά από τα 869 ευρώ.

    Σχεδόν αμέσως, όλα τα μεγάλα δίκτυα διανομής παρουσίασαν περιορισμένη διαθεσιμότητα στο iPhone 11 Pro, ενώ το iPhone 11 Pro Max ουσιαστικά εξαφανίστηκε.  

    Ακριβώς το ίδιο είχαμε παρατηρήσει και πέρυσι στην χώρα μας. Η διαθεσιμότητα των iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max και iPhone 11 αναμένεται να ομαλοποιηθεί τις επόμενες εβδομάδες με το στοκ να είναι κάτι παραπάνω από επαρκές και σύμφωνα πάντα με τις πρώτες εκτιμήσεις προς το τέλος Νοεμβρίου αρχές Δεκεμβρίου.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles