16.3 C
Athens
Saturday, May 11, 2024
More

    Τα επερχόμενα iPhone XI μπορεί να μοιάζουν ίσως έτσι;

    Τα 2019 iPhone είναι κάτι περισσότερο από σίγουρο ότι θα προσθέσουν ένα τρίτο φακό στο πίσω μέρος τους και μέχρι και σήμερα έχουμε δει μια σειρά από dummy συσκευές, renders και σχεδιαγράμματα που παρουσιάζουν ένα τετράγωνο πλαίσιο όπου αυτοί οι φακοί θα ενσωματωθούν στο πίσω μέρος των συσκευών.

    Οι συζήτηση λοιπόν πλέον έχει μεταφερθεί στον σχεδιασμό της πίσω όψης των νέων συσκευών της Apple και ένα σημερινό tweet του γνωστού για τις αποκαλύψεις επερχόμενων συσκευών Ben Geskin ρίχνει και άλλο λάδι στην φωτιά.

    Ο Geskin λοιπόν παρουσιάζει μια διαφορετική εμφάνιση για τα επερχόμενα iPhone XI και iPhone XI Max από ότι είχαμε δει μέχρι σήμερα. Αντί λοιπόν να έχουμε ένα μεγάλο τετράγωνο πλαίσιο στο πίσω μέρος ο Geskin αναφέρει ότι η Apple ίσως να μην προσπαθήσει να κρύψει αυτούς τους φακούς καθόλου!!

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,700SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles