19.3 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Συνδυάστε την μοναδική εμφάνιση με την ασφάλεια με την TED BAKER σειρά για τα iPhone 11/Pro από το tokinito.gr

    Ο όμιλος των εταιρειών K&N Νομικός δραστηριοποιείται στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου από το 2008 και έπειτα σημειώνοντας τεράστια επιτυχία τόσο μέσω των B2B όσο και μέσω των B2C καναλιών του.

    Το ηλεκτρονικό κατάστημα tokinito.gr εδώ και χρόνια είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο αξιόπιστα καταστήματα όπου καθημερινά χιλιάδες Έλληνες καταναλωτές το εμπιστεύονται για τις αγορές τους βρίσκοντας εκατοντάδες συσκευές, αξεσουάρ και gadgets στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

    Η TED BAKER είναι μια εταιρεία που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις και τα τελευταία χρόνια πέρα από τον χώρο της μόδας έχει μπει και δυναμικά στον χώρο των αξεσουάρ για τις iPhone συσκευές.

    Η νέα λοιπόν γκάμα και τα μοναδικά σχέδια της εταιρείας έφτασαν και για τα iPhone 11, iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max.

    Οι θήκες της TED BAKER ξεχωρίζουν για την μοναδική εργονομίας τους, την ποιότητα των υλικών κατασκευής, την προστασία που προσφέρουν και φυσικά τον μοναδικό σχεδιασμό τους.

    Μπορείτε να βρείτε την νέα σειρά των θηκών αυτών για τα νεότερα μοντέλα της Apple με άμεση διαθεσιμότητα ΕΔΩ. Στον κατάλογο του tokinito.gr θα βρείτε TED BAKER θήκες και για παλαιότερα μοντέλα iPhone.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles