13 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Στο κόκκινο οι ρυθμοί παραγωγής των νέων iPhones

    iPhone-6-ladscape-home-screen-sideway

    Τα επερχόμενα iPhone 6S και iPhone 6S Plus μπορεί να μπήκαν στην παραγωγή δύο εβδομάδες αργότερα από ότι είχε προγραμματιστεί αρχικά αλλά η Apple πλέον ζητάει από τους προμηθευτές εξαρτημάτων τους να αυξήσουν και άλλο την παραγωγή τους και μάλιστα με γρήγορους ρυθμούς.

    Μια νέα αναφορά από το Reuters κάνει λόγο πως το παραπάνω αποτελεί ένδειξη για το πόσο πολύ πιστεύει η Apple στην επιτυχία που θα έχουν αυτές οι συσκευές στην αγορά.

    O CEO της Japan Displays Mitsuru Homma αναφέρει πως “ο μεγαλύτερος πελάτης μας (βλέπε Apple) μας έστειλε νέες παραγγελίες τονίζοντας μάλιστα πως θέλουν πολλά περισσότερα, πολλά περισσότερα. Οι παραγγελίες συνεχίζουν να αυξάνονται σημαντικά”

    Αν και σε καμιά περίπτωση δεν ανέφερε το όνομα της Apple δεν ήταν δύσκολο να καταλάβει κάποιος για στο ποια εταιρεία αναφερόταν. Μάλιστα άφησε να εννοηθεί πως τα επερχόμενα iPhones έχουν κάποια δύσκολη τεχνολογία που δημιουργεί πονοκεφάλους στην παραγωγή αλλά τελικά όλα πάνε ομαλά.

    Υπήρχαν φήμες πως ίσως η αρχική διαθεσιμότητα των δύο νέων iPhones θα ήταν περιορισμένοι εξαιτίας προβλημάτων στην παραγωγή. Προβλήματα που είχαν να κάνουν με την εισαγωγή της Force Touch τεχνολογίας στις οθόνες.

    Όλα όμως δείχνουν να κινούνται στο κόκκινο αλλά χωρίς προβλήματα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που η Japan Display πίσω τον Μάρτιο έχτισε ένα $1.4 δις εργοστάσιο αποκλειστικά για να εξυπηρετήσει την παραγωγή οθονών για τα επερχόμενα iPhones.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles