19.3 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η KGI επιβεβαιώνει πως το iPhone 6S θα έχει 5MP εμπρόσθια κάμερα

    iPhone-6-Retina-HD

    Τα επερχόμενα iPhone 6S  και iPhone 6S Plus φημολογούνται εδώ και καιρό πως θα έχουν μια εμπρόσθια 5MP κάμερα και έτσι σήμερα είχαμε ακόμη μια επιβεβαίωση για αυτό.

    Ο γνωστός και έγκυρος αναλυτής της KGI Securities Ming-Chi Kuo σε έγγραφο του προς τους πελάτες του – έγγραφο που ήρθε στην κατοχή του MacRumours – αναφέρει πως τα νέα iPhone της Apple θα έχουν αναβαθμισμένο τον αισθητήρα της εμπρόσθιας κάμερας και μάλιστα σημαντικά μιας θα φτάσει τα 5MP.

    Τονίζει επίσης πως οι φακοί δεν θα καλυφθούν από κρύσταλλο από ζαφείρι μιας και απέτυχε κάτι τέτοιο στα τεστ πτώσεις που έκανε η Apple.

    “Τα νέα iPhones κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχουν φακούς από κρύσταλλο από ζαφείρι για λόγους ποιότητας και τεστ πτώσεων που έγιναν από την Apple” τονίζει χαρακτηριστικά ο αναλυτής.

    Ο Kuo επίσης αναφέρει πως τα iPhone 6S και iPhone 6s Plus όντως θα γίνουν διαθέσιμα στην αγορά με χωρητικότητες των 16GB, 64GB και 128GB όπως δηλαδή έχουμε και στα τωρινά μοντέλα των iPhone 6 και iPhone 6 Plus.

    Η εμπρόσθια αναβάθμιση της κάμερας είναι ιδιαίτερα σημαντική μιας και ως τώρα η τωρινές συσκευές είχαν έναν αισθητήρα με μόλις 1.3 megapixel και ικανότητα λήψεων βίντεο στα 720p.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles