14.8 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Στην iOS 8.3 θα μπορείτε να κατεβάζετε δωρεάν εφαρμογές και iTunes media χωρίς Apple ID κωδικό

    Screen Shot 2015-03-23 at 02.03.28

    Μια νέα ρύθμιση στην διαχείριση των κωδικών σας ανακαλύφτηκε στις Ρυθμίσεις της iOS 8.3 beta έκδοσης που θα επιτρέψει στους χρήστες iPhone, iPod touch ή iPad να κάνουν λήψη δωρεάν iTunes εφαρμογών και iTunes χωρίς κάθε φορά να χρειάζεται η πληκτρολόγηση του Apple ID κωδικού.

    Η νέα αυτή επιλογή εμφανίζεται μόνο όταν ο χρήστης απενεργοποιήσει το Touch ID σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σήμερα το 9to5Mac.

    Αυτό έχει μια λογική μιας και η έγκριση μιας αγοράς – δωρεάν ή μη – μέσω του Touch ID είναι μια απίστευτη γρήγορη διαδικασία.

    Η νέα λοιπόν αυτή επιλογή βρίσκεται στις Ρυθμίσεις – Settings με την ονομασία ‘Password Settings’

    Επίσης βρίσκουμε μια νέα επιλογή που δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να τοποθετεί των κωδικό του σε διαφορετικές περιστάσεις και οι επιλογές είναι – Πάντα ή Μετά από 15 λεπτά – και εφαρμόζεται και κατά την αγορά In-App Purchases.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles