23 C
Athens
Thursday, May 2, 2024
More

    Διαβάστε την συγκλονιστική εξομολόγηση του Steve Jobs στον Bob Iger της Disney για τον καρκίνο του

    3043785-poster-p-1-disney-ceo-bob-iger-knew-steve-jobs-cancer-was-back-before-pixar-dea

    Ο Steve Jobs αποκάλυψε στον Bob Iger της Disney πως ο καρκίνος του είχε επιστρέψει λίγες ώρες πριν η Disney ανακοινώσει την εξαγορά της Pixar.

    “Bob θέλω να σου πω κάτι πολύ σημαντικό” του είπε ο Jobs με τον Iger πραγματικά να αναρωτιέται προς στιγμή τι ήταν αυτό λίγο πριν μια τόσο σημαντική εξαγορά.

    30 λεπτά λοιπόν πριν ο Jobs και ο Iger ανακοινώσουν την εξαγορά της Pixar από την Disney προς $7.4 δις ο Jobs κάλεσε τον Iger να καθίσουν σε ένα παγκάκι στον προαύλιο χώρο της Pixar για να του πει τα δυσάρεστα.

    “Ο καρκίνος μου επέστρεψε” είπε ο Jobs και εκείνη την στιγμή πέρα από τον ίδιο και τον Iger που το άκουσε εμβρόντητος δεν το ήξερε κανένας άλλος – ούτε ο Tim Cook, ούτε κάποιος άλλος από την Apple, ούτε καν η οικογένεια του Jobs.

    “Υποσχέθηκα στον εαυτό μου πως θα παραμείνω ζωντανός για να παραστώ στην αποφοίτηση του Reed (o μεγαλύτερος γιος του Jobs)” είπε με σταθερή φωνή.

    Ο Iger που δεν πίστευε στα αυτιά του ρώτησε μηχανικά “Πόσο χρονών είναι ο Reed;”

    O Jobs του είπε πως ο Reed ήταν 14 και πως θα αποφοιτούσε σε 4 χρόνια. “Οι γιατροί μου είπαν πως έχω πιθανότητες 50-50 για να ζήσω τα επόμενα 5 χρόνια”

    Ο Iger συνέχισε αυτό τον συγκλονιστικό διάλογο λέγοντας – “Μου το λες αυτό για κάποιο λόγο συγκεκριμένο ή γιατί θέλεις να το μοιραστείς με κάποιον;”

    O Jobs τον κοίταξε στα μάτια και του είπε – “Στο λέω γιατί σου δίνω μια τελευταία ευκαιρία να ακυρώσεις την συμφωνία αν το θέλεις”

    Ο Iger κοίταξε το ρολόι του, σε 30 λεπτά θα έκαναν την ανακοίνωση. Όλα ήταν έτοιμα για αυτή από τους επενδυτές μέχρι τα media που ήδη βρισκόντουσαν στον χώρο.

    Ο Jobs αφού κατάλαβε πως ο Iger δεν θα έκανε πίσω παρά το ρίσκο μια τέτοιας κίνησης του είπε – “Τα παιδιά μου δεν το ξέρουν, κάνεις από την Apple δεν το ξέρει επίσης. Κανείς. Δεν πρέπει να το αποκαλύψεις σε κανέναν και πρέπει να μου το υποσχεθείς αυτό”

    Ο Jobs εμπιστευόταν απίστευτα τον Iger μιας και όπως αποκαλύπτει ο δεύτερος “Πάντα γνώριζα τα πάντα για την υγεία στου Steve”. Μάλιστα ο Iger απέρριψε την πρόταση που είχε να ενταχθεί στο συμβούλιο της Google γιατί γνώριζε πως αυτό θα πλήγωνε βαθιά τον Jobs.

    Το παραπάνω είναι ακόμη ένα απόσπασμα από το νέο βιβλίο Becoming Steve Jobs που κυκλοφορεί στις 24 Μαρτιού και το περιμένουμε πως και πως.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,700SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles