13 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Σκηνοθέτης του Star Wars παρουσιάζει τις δυνατότητες του iPhone 11 Pro στην λήψη βίντεο

    Ένα νέο μικρής διάρκειας φιλμ που γυρίστηκε με το iPhone 11 Pro δείχνει ίσως την καλύτερη εικόνα για τις δυνατότητες της νέας ναυαρχίδας της Apple στα χέρια ενός επαγγελματία.

    Υπάρχουν μια σειρά από τέτοιες προσπάθειες με την επιγραφή “Shot on iPhone” και αν και έχουν γίνει με αποκλειστική λήψη από ένα iPhone οι περισσότερες από αυτές έχουν την υποστήριξη έξτρα φακών και κιτ σταθεροποίησης που σαν αξία μπορεί να ξεπερνούν ακόμη και αυτή την ίδιας της συσκευής.

    Σήμερα έχουμε όμως ένα ρεαλιστικό τεστ από τον σκηνοθέτη Rian Johnson – που στις δουλειές του συμπεριλαμβάνεται και το Star Wars – The Last Jedi – και ο οποίος δημιούργησε ένα φιλμ μικρής διάρκειας με το iPhone 11 Pro χωρίς κανένα κιτ υποστήριξης ή έξτρα φακό και κρατώντας το αποκλειστικά στα χέρια του.

    Το CNET βρίσκεται πίσω από αυτό το τεστ και ζήτησε αυτή την δημιουργία τόσο από τον Johnson όσο και από τον George Nolfi που είναι πίσω από το Oceans 12 και The Bourne Ultimatum.

    Και οι δύο δήλωσαν πως είχαν μια διασκεδαστική εμπειρία, εντυπωσιάστηκαν με τα αποτελέσματα και τις λειτουργίες ενώ δεν παρέλειψαν να που πως θα δοκιμάσουν εκ νέου να κάνουν κάτι αντίστοιχο χωρίς βέβαια να αναφέρονται σε μια ταινία αποκλειστικά γυρισμένη σε ένα iPhone.

    Μπορείτε να δείτε και τα δύο μικρού μήκους φιλμ που έγιναν λήψη αποκλειστικά με ένα iPhone 11 Pro και χωρίς κανένα επιπλέον αξεσουάρ παρακάτω:

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles