17.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Πως να εισάγετε το LG ‘knock’ χαρακτηριστικό στο Activator του iPhone σας

    Screen Shot 2014-05-18 at 2.19.41 PM

    Το LG  KnockOn χαρακτηριστικό είναι αρκετά δημοφιλή στην jailbreak κοινότητα. Μέχρι στιγμής έχουμε δει τον δικό μας Ηλία Λιμναίο με το tweak του SmarTap και σήμερα έχουμε ακόμη ένα με την ονομασία Knock.

    To Knock είναι ένα add on του Activator που προσθέτει δύο νέες χειρονομίες/gestures στις υπάρχουσες επιλογές. H μια σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε tap δυνατά τις πλευρές του iPhone ενώ η δεύτερη το μπροστινό και το πίσω μέρος της συσκευής σας. To Knock χρησιμοποιεί το αξελερόμετρο της συσκευής σας για να αντιληφθεί τα χτυπήματα του δαχτύλου σας και εν συνεχεία να ξεκλειδώσει την συσκευή. Έχει γίνει επίσης πολύ σημαντική δουλειά στην σωστή αναγνώριση tap.

    Δείτε παρακάτω ένα βίντεο της παρουσίασης του.

    Αν θέλετε να το δοκιμάσετε θα το βρείτε διαθέσιμο στο Cydia την τιμή των $0.99  στο BigBoss repo.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles