Το Meridian iOS 10.x jailbreak κυκλοφόρησε με υποστήριξη για όλες τις 64-bit συσκευές

0
1328

Μετά από μεγάλη ανυπομονησία το Meridian iOS 10.0-10.3.3 jailbreak εργαλείο με υποστήριξη για όλες τις 64-bit iOS συσκευές κυκλοφόρησε στο ευρύ κοινό.

Η διάθεση του εργαλείου αυτού είναι δουλειά των PsychoTea, Siguza, και διαφόρων άλλων που βοήθησαν έτσι ώστε αυτή η κυκλοφορία να γίνει δυνατή. Το εργαλείο αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Είναι συμβατό με όλες τις εκδόσεις του iOS 10 ενώ το jailbreak εργαλείο Yalu του Luca Todesco έφερε μόνο υποστήριξη για το iOS 10.0-10.2. Επίσης το Meridian υποστηρίζει και το iPhone 7 κάτι που δεν έκανε το εργαλείο Yalu.

To Meridian jailbreak εργαλείο όπως και άλλα πρόσφατα είναι ένα .IPA αρχείο που γίνει side loaded στην συσκευή του χρήστη μέσω του Cydia Impactor. Μόλις η διαδικασία ολοκληρωθεί ο χρήστης δηλώνει trust στην εφαρμογή από τις Ρυθμίσεις και εν συνεχεία την εκκινεί για να τρέξει το jailbreak εργαλείο στην συσκευή του.

Να τονίσουμε πώς όπως και στις περιπτώσεις των Yalu και Electra έτσι και εδώ έχουμε ένα semi-jailbreak κάτι το οποίο σημαίνει πως ο χρήστης πρέπει να τρέχει εκ νέου την jailbreak εφαρμογή από την Home Screen της συσκευής τους κάθε φορά που αυτή γίνεται reboot για κάποιο λόγο.

Επίσης είναι ένα ιδιαίτερα σταθερό jailbreak.

Αν και το μεγαλύτερο μέρος της jailbreak κοινότητας και χρηστών προχώρησαν ήδη με το Electra jailbreak εργαλείο που είναι για το iOS 11 πάρα αυτά το Meridian εργαλείο δίνει μια πάρα πολύ καλή επιλογή για όσους έμειναν με την συσκευή τους για κάποιο λόγο στην iOS 10 έκδοση.