21.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Πως να απενεργοποιήσετε το “Press Home to Unlock” στο iOS 10

    ios-10-lock-screen-press-home-to-unlock-image-003

    Το iOS 10 έφερε ένα νέο τρόπο για να ξεκλειδώνετε την συσκευή σας που υποστηρίζει Touch ID – Πλέον θα πρέπει να πατάτε το Home Button για να ξεκλειδώσει η συσκευή σας και να έχετε πρόσβαση στην Home Screen – Κεντρική οθόνη σας.

    Το παραπάνω σε συνδυασμό με το νέο χαρακτηριστικό Raise To Wake δημιουργούν μια πολύ ωραία εμπειρία για τον χρήστη αλλά μιας και πρόκειται για κάτι καινούργιο κάποιους ίσως τους μπερδέψει ή ακόμη και να τους εκνευρίσει.

    Για όσους δεν τους αρέσει το νέο  ‘Press Home to Unlock’ χαρακτηριστικό τότε θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως μπορείτε να το απενεργοποιήσετε.

    Η απενεργοποίηση θα επαναφέρει την προηγούμενη μέθοδο ξεκλειδώματος που απλά ήθελε σε μια συσκευή που είναι ξύπνια να ακουμπήσετε το δάχτυλο σας στο Touch ID για να ξεκλειδώσει η συσκευή χωρίς να χρειαστεί να πατήσετε το Home Button.

    Για να γίνει αυτό:

    1) Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις –  Settings app.

    2) Πηγαίνετε στο General > Accessibility > Home Button – Γενικά > Προσβασιμότητα > Home Button

    3) Γυρίστε στην θέση On το Rest Finger to Open toggle.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles