18.5 C
Athens
Friday, May 3, 2024
More

    Πως να αναβαθμίσετε το Kodi στο Apple TV 4 χωρίς να χάσετε τα Add-ons σας [Video]

    maxresdefault

    Αν είστε χρήστης του Kodi στο νέο Apple TV 4 τότε θα γνωρίζετε πως το να κάνετε αναβάθμιση αυτής της εφαρμογής σε μια νεότερη έκδοση μπορεί να γίνει εύκολα ένας μεγάλος πονοκέφαλος.

    To Kodi είναι ένα media center λογισμικό το οποίο έχει βάσεις στο πασίγνωστο XMBC και πλέον όπως σας έχουμε αναφέρει και δείξει κάποιος έχει την δυνατότητα να το εγκαταστήσει στο νέο Apple TV 4.  H διαδικασία εγκατάστασης του δεν γίνεται όπως αναμενόταν από το App Store της συσκευής αλλά με ένα τρόπο που σας έχουμε περιγράψει σε προηγούμενο οδηγό μας και απαιτεί την χρήση Xcode.

    To Kodi λοιπόν δέχεται αρκετές αναβαθμίσεις αλλά αυτό μπορεί να γίνει ένα μικρό πρόβλημα. Το να κάνει λοιπόν κάποιος αναβάθμιση την aplha έκδοση του Kodi για το Apple TV σημαίνει πως θα πρέπει να χάσει όλες τις ρυθμίσεις και τα add ons του.

    Ευτυχώς φαίνεται όμως να υπάρχει μια λύση σε αυτό!!

    Δείτε το παρακάτω βίντεο για να δείτε το πως.

     

     

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,700SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles