20.5 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Πως να αλλάξετε την ταχύτητα του Home Button σας [Οδηγός]

    iPhone-5s-Home-Button-Touch-ID-1024x683

    Μπορεί να συμβεί συχνά και μπορεί επίσης να δημιουργήσει εκνευρισμό. Ο λόγος για το Home Button της iOS συσκευής σας που πολλές φορές μπορεί να μετράει περισσότερα κλικ από ότι εσείς νομίζετε.

    Οι λόγοι είναι πολλοί που μπορεί να συμβεί το παραπάνω.

    Αν λοιπόν αντιμετωπίζετε κάποιο τέτοιο θέμα ίσως να βρείτε την λύση στον οδηγό μας παρακάτω:

    Βήμα 1: Εκκινείτε την εφαρμογή των Ρυθμίσεων και πηγαίνετε στα General > Accessibility > Home Button.

    home-button-speed-1024x777

    Βήμα 2: Κάντε Tap σε μια από τις επιλογές ταχύτητας που νομίζετε ότι θα σας εξυπηρετήσει καλύτερα – Default speed, Slow speed, και Slowest speed.

    Βήμα 3: Παρατηρήστε ότι η συσκευή δονήτε κάθε φορά που αλλάζετε επιλογή σε αυτή την ρύθμιση. Η δόνηση σας δείχνει πόσο αργά μπορείτε να πατήσετε το Home Button συνεχόμενα με βάση την ταχύτητα που έχετε επιλέξει.

    Βήμα 4: Μόλις διαπιστώσετε και με την βοήθεια των δονήσεων ποια επιλογή είναι η ιδανική για εσάς κρατήστε την και δοκιμάστε το Home Button σας σε πραγματικές συνθήκες έτσι ώστε να δείτε αν όλα πλέον έχουν ομαλοποιηθεί.

    Να σας υπενθυμίσουμε πως με την πάροδο του χρόνου τα κινούμενα μέρη του Home Button μπορεί να λασκάρουν κάπως και έτσι ο αισθητήρας του Home Button να χάνει κάποιο συνεχόμενο σας κλικ. Μειώνοντας την ταχύτητα μπορείτε να επαναφέρετε την λειτουργικότητα του σε κανονικά επίπεδα αν συμβεί κάτι τέτοιο.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles