22.8 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Πως μπορείτε να πετάξετε $10000 μέσα σε λίγα λεπτά;

    Όχι, δεν πρόκειται για κάποιον ψεύτικο τίτλο, γιατί μετά τα όσα θα δείτε, μάλλον θα καταλάβετε πως όντως κάποιοι έχουν την δυνατότητα να ‘πετάνε’ $10000 πολύ εύκολα.

    Αρκετοί χρήστες είχαν μείνει άναυδοι όταν άκουσαν πως το Apple Watch Edition θα ξεκινάει από την τιμή των $10000, την πρώτη φορά που ανακοινώθηκε από την Apple. Ωστόσο, βέβαια, υπάρχουν και εκείνοι οι χρήστες που περίμεναν πως και πως να δουν κάποιο από τα πολλά πειράματα που έκαναν ορισμένοι YouTubers, προσπαθώντας να καταστρέψουν μία συσκευή η οποία κοστίζει τόσα πολλά χρήματα.

    Πρόσφατα, ο YouTuber TechRax, αγόρασε την χρυσή έκδοση του Apple Watch για να κάνει ένα πείραμα, το οποίο όμως θα σας πονέσει όταν το δείτε. Χρησιμοποιώντας δύο δυνατούς μαγνήτες, οι οποίοι μπορούν να αποδόσουν 650 pounds σε συνολική δύναμη, έκανε το Apple Watch θρύψαλα μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα. Φυσικά, δεν το έκανε ‘για την ψυχή της μάνας τους’, αλλά για να μαζέψει ακόμη περισσότερα views στο κανάλι του στο YouTube.

    Για εκείνους που δεν τον γνωρίζουν, ο TechRax, είναι ένας Ουκρανός YouTuber ο οποίος έχει γίνει γνωστός για τα διάφορα βάναυσα πειράματα που έχει κάνει με αρκετές συσκευές της Apple, όπως για παράδειγμα να ρίξει ένα iPhone στην καυτή λάβα. Και όλα αυτά, φυσικά, στο όνομα της επιστημής και των πειραμάτων που κάνει.

    Το απίθανο, ωστόσο, στο πείραμα του TechRax, είναι πως το Apple Watch δείχνει να είναι αρκετά ανθεκτικό ακόμα και μετά την συντριβή με τους δύο μαγνήτες. Παρά το γεγονός πως η οθόνη του έχει υποστεί μεγάλη ζημιά, το ‘σώμα’ του Apple Watch, το οποίο είναι φτιαγμένο από χρυσό, έχει μείνει σχεδόν άθικτο κατά ένα μεγάλο μέρος.

    Το πιο συναρπαστικό, τέλος, είναι το γεγονός πως μετά το πείραμα, ο TechRax τοποθετεί το ρολόι στον φορτιστή και ακούει το ηχητικό σήμα που δείχνει πως το Apple Watch φορτίζει.

    Απολαύστε, λοιπόν, το βίντεο και πείτε και εσέις “Αουτς” μετά από αυτά που θα δείτε.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles