22.8 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Πλέον και τα ασύρματα ακουστικά μπορεί να πιάσουν φωτιά την ώρα χρήσης τους

    exploding-headphones-780x514

    Δεν έχουμε ακόμη ηρεμήσει από τις περιπτώσεις smartphones που πιάνουν στα καλά καθούμενα φωτιά και σήμερα ένα νέο gadget δείχνει πως και αυτό θέλει την ανάλογη προσοχή – τα ασύρματα ακουστικά.

    Μια γυναίκα από την Αυστραλία και ενώ βρισκόταν σε πτήση με προορισμό την Κίνα ξύπνησε απότομα όταν τα ασύρματα ακουστικά που φορούσε έπιασαν φωτιά και ακολούθησε έκρηξη τους κυριολεκτικά στο πρόσωπο της.

    “Καθώς πήγα να γυρίσω ένιωσα το πρόσωπο μου να καίγεται. Απλά έπιασα το πρόσωπο μου κάτι που έκανε τα ακουστικά να πάνε στο λαιμό μου. Συνέχισα να αισθάνομαι έντονο κάψιμο και έτσι τα έπιασα και τα έριξα στο πάτωμα. Αυτά συνέχισαν να φλέγονται”

     Οι αρχές δεν έχουν δημοσιοποιήσει ακόμη τι μάρκα ήταν τα ακουστικά που χρησιμοποιούσε η γυναίκα.
    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles