21.7 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Πιο γρήγορο Touch ID έρχεται με το iPhone 6S

    Screen Shot 2015-09-26 at 17.01.52

    Αρκετοί αναγνώστες, μας ρωτήσαν για το Touch ID και σε αυτό το άρθρο θα δώσουμε την απάντηση για τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπομάτων στο νέο iPhone 6S. Η ερώτηση που μας τέθηκε είναι αν όντως ο νέος αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι πιο γρήγορος από εκείνον στο iPhone 6.

    Μια σύντομη απάντηση είναι πως, εκτός μερικών εξαιρέσεων, είναι όντως πιο γρήγορος. Πατώντας εδώ, μπορείτε να δείτε ένα τεστ που έκανε κάποιος χρήστης του instagram, συγκρίνοντας τις δύο συσκευές.

    To βίντεο που θα δείτε, δείχνει 3 διαφορετικά τεστ που έγιναν μεταξύ των iPhone 6 και iPhone 6S. To πρώτο τεστ γίνεται με την τοποθέτηση του δακτύλου πάνω στον αισθητήρα, όταν έχει ενεργοποιηθεί η οθόνη. Όπως θα παρατηρήσετε, το 6S είναι κατά πολύ γρηγορότερο σε σχέση με το iPhone 6, ενώ κάποιες φορές η μεταφορά στην αρχική οθόνη είναι δύο και τρεις φορές πιο γρήγορη στο iPhone 6S σε σχέση με το iPhone 6.

    Στο δεύτερο τεστ που έγινε στο βίντεο, μπορείτε να δείτε πως ο χρήστης πατάει το Home Button και κρατάει το δάκτυλό του πάνω στον αισθητήρα. Σε αυτό το τέστ θα παρατηρήσετε πως η ταχύτητα του iPhone 6 πλησιάζει κατά πολύ αυτή του iPhone 6S, έχοντας μόνο ένα μικρό lagging κάποιων milliseconds.

    Το τελευταίο και τρίτο τεστ, έδειξε για ακόμη μία φορά πως το iPhone 6S προηγείται και πάλι στην ταχύτητα αναγνώρισης του δακτυλικού αποτυπώματος. Σε αυτό το τεστ, ο χρήστης είχε απενεργοποιημένη την οθόνη της συσκευής, στη συνέχεια την ενεργοποίησε πατώντας το Home Button, αλλά αυτή τη φορά σήκωσε αμέσως το δάκτυλο από τον αισθητήρα αποτυπωμάτων και στην συνέχεια το τοποθέτησε ξανά. Όπως θα δείτε και από το βίντεο, στο τρίτο τεστ, κάθε φορά που ο χρήστης ενεργοποιούσε την οθόνη, ακόμη και αν ανασήκωνε και τοποθετούσε εκ νέου το δάκτυλό του, τότε το iPhone 6S μεταφερόταν απευθείας στην αρχική οθόνη. Αντίστοιχα, στο iPhone 6, ο χρήστης έπρεπε να κρατήσει κάποια δευτερόλεπτα το δάκτυλό του μακρυά από τον αισθητήρα και στη συνέχεια να το τοποθετήσει πάλι για να ξεκλειδώσει η συσκευή.

    Όταν με το καλό έρθει και στα δικά μας χέρια η συσκευή, τότε θα έχουμε μια πιο εμπεριστατωμένη άποψη για το νέο Touch ID του iPhone 6S.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles