19.3 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Πιθανή αναβάθμιση στην 8.1.3 μέσα στην επόμενη εβδομάδα

    ios-813-beta

    Περίπου στα μέσα Δεκεμβρίου είχαμε αναφέρει σε άρθρο μας πως η Apple ήδη εργάζεται σε μια μικρή αναβάθμιση, την 8.1.3 την οποία μάλλον θα αντικρίσουμε την επόμενη εβδομάδα, ενώ οι developers εργάζονται ήδη πάνω στην δοκιμαστική έκδοση 8.2.

    Σύμφωνα με πηγή του BGR, η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει την νέα αναβάθμιση για το iOS 8 κάποια στιγμή μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Ωστόσο, η συγκεκριμένη σελίδα δεν μπορεί να βεβαιώσει για το αν αυτή η έκδοση θα είναι δοκιμαστική (beta) ή κανονική (public release), σύμφωνα με δεδομένα τα οποία προέρχονται από την σελίδα MacRumors φένεται πως η συγκεκριμένη έκδοση θα είναι public release σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι φήμες.

    Όπως η 8.1.2 διόρθωσε το πρόβλημα ένα πρόβλημα το οποίο εμφανιζόταν στην συλλογή ringtones καθώς επίσης και κάποια άλλα bugs, η 8.1.3 προβλέπεται πως θα διορθώσει κάποια μικροπροβλήματα καθώς επίσης και βελτιώσεις στην απόδοση της συσκευής. Η 8.1.3 το πιο πιθανό είναι να κυκλοφορήσει ως public release χωρίς να περάσει από κάποια δοκιμαστική έκδοση, όπως συνέβει και με την 8.1.2 κατά την οποία δεν έδωσαν στο κοινό κάποια δοκιμαστική έκδοση.

    Η επόμενη μεγάλη ενημερώση είναι η 8.2, η οποία αυτό τον καιρό είναι σε δοκιμαστικό στάδιο μαζί με το Watch SDK, η οποία δόθηκε στους developers για πρώτη φορά, τον Νοέμβριο του 2014. Η έκδοση iOS 8.2 θα έχει αρκετές διορθώσεις σφαλμάτων καθώς επίσης και αρκετές βελτιώσεις σε ήδη υπάρχουσες λειτουργίες, τις οποίες όμως είναι πιθανόν να δούμε μαζί με την κυκλοφορία του Apple Watch το οποίο όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο άρθρο μας, το πιο πιθανό είναι να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Μάρτιο.

    Εκτός από το iOS 8.1.3 και iOS 8.2, υπάρχουν πληροφορίες πως οι υπάλληλοι της Apple έχουν ήδη στα χέρια τους για δοκιμές την iOS 8.3 και iOS 9, την οποία μάλλον θα δούμε τον ερχόμενο Σεπτέμβριο μαζί με την κυκλοφορία των νέων iPhone.

    Τέλος, σύμφωνα με πηγές του MacRumors η Apple έδωσε την Δευτέρα που μας πέρασε την έκδοση 8.1.3 στου υπαλλήλους της για δοκιμές. Η έκδοση αυτή λέγεται πως φέρει τον αριθμό 12B460 και είναι διαθέσιμη μόνο για τους εργαζόμενους της ίδιας της εταιρείας. Παρόλα αυτά η Apple δεν έχει κάνει κάποια ανακοίνωση και παραμένει άγνωστο ακόμα για το πότε είναι προγραμματισμένη η επίσημη κυκλοφορία της νέας έκδοσης 8.1.3.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles