23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Περισσότερες διαρροές για το premium iPhone μοντέλο του 2017

    iphone8-concept1

    Μια νέα αναφορά από την παραγωγική αλυσίδα της Apple κάνει λόγο για ακόμη μια φορά για την ύπαρξη ενός premium μοντέλου αλλά με κάποιες διαφοροποιήσεις γενικότερα για την γραμμή του iPhone φέτος.

    Το Digitimes αναφέρει λοιπόν σήμερα επικαλούμενο έγκυρες πηγές από την παραγωγική αλυσίδα της εταιρείας ότι το 4.7 ιντσών μοντέλο θα χρησιμοποιήσει το ίδιο σασί από αλουμίνιο του iPhone 7 ενώ το νέο 5.8 ιντσών μοντέλο θα είναι εκείνο που θα έρθει με τον φημολογούμενο νέο σχεδιασμό από γυαλί και το ανοξείδωτο ατσάλι.

    The reinforced glass chassis’ stainless steel metal frame will be supplied by Foxconn Technology and US-based Jabil Circuit, while the aluminum-alloy chassis will be supplied by Catcher Technology.

    Η αναφορά περιέργως δεν γίνεται κάποια αναφορά για το 5.5 ιντσών μοντέλο του 2017.

    Οι φήμες τον τελευταίο καιρό συνεχίζουν να δείχνουν ένα 5.8 ιντσών OLED μοντέλο με σχεδόν καθόλου πλαίσια κάτι που θα του επιτρέψει σε διαστάσεις να είναι πανομοιότυπο του 5.5 ιντσών iPhone.
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles