21.2 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Πατέρας εξηγεί πως η Noise Apple Watch εφαρμογή άλλαξε την ζωή του γιου του που έχει αυτισμό

    Με την πάροδο του χρόνου έχουμε ακούσει και διαβάσει πάρα πολλές ιστορίες για το πως το Apple Watch άλλαξε την ζωή πολλών ανθρώπων μέσω και των εφαρμογών υγείας του. Σήμερα στο People έχουμε μια διαφορετική ιστορία μιας και η νέα Noise εφαρμογή του watchOS 6 βοήθησε έναν 21χρονο με αυτισμό να βελτιώσει απίστευτα την κοινωνικότητα του.

    Ο Scott Bennett αναφέρει στο People πως ο γιος του Sam πάντα είχε πρόβλημα στο να ελέγξει την ένταση της φωνής του παρά το γεγονός πως είναι απίστευτα κοινωνικός.

    “Ο Sam που τώρα είναι 21 ετών πάσχει από αυτισμό και παρά το γεγονός πως είναι απίστευτα κοινωνικός και οι άνθρωποι τον λατρεύουν άμεσα πάντα είχε πρόβλημα να ελέγξει την ένταση της φωνής του. Ο πατέρας του αναφέρει πως μέχρι σήμερα δεν είχε βρεθεί τρόπος να την ελέγξει.”

    Σίγουρα αυτό έκανε την ζωή του 21χρονου δύσκολη αλλά και έφερνε και σε μεγάλη αμηχανία την οικογένεια του. Ο πατέρας του μάλιστα που αγαπάει την ησυχία είχε ένα γιο με την πιο δυνατή φωνή στον πλανήτη όπως αναφέρει ο ίδιος χαρακτηριστικά.

    Κάπου εκεί έκανε την εμφάνιση της η Noise εφαρμογή του Apple Watch. Μετά την αναβάθμιση του Apple Watch του Sam στην watchOS 6 ο Scott παρατήρησε πως η εφαρμογή μπορούσε να βοηθήσει τον Sam.

    O Scott κάθισε και έδειξε στον Sam πως λειτουργούσε η εφαρμογή Noise στο Apple Watch δίνοντας του να καταλάβει πως αυξάνονται τα decibel σε πραγματικό χρόνο με βάση τα επίπεδα του ήχου. Ο Sam άμεσα ξεκίνησε να ελέγχει τα επίπεδα έντασης της δικής τους φωνής μέσω αυτής της εφαρμογής.

    “Άμεσα σχεδόν ξεκίνησε να χρησιμοποιεί την δική του φωνή για να κάνει την εφαρμογή να δουλέψει και ξαφνικά ξεκίνησε παράλληλα να μιλάει πολύ πιο σιγά. Όλοι ξαφνιαστήκαμε με αυτή την αλλαγή και δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε”

    Αξίζει να διαβάσετε ολόκληρη την ιστορία αυτή στο People.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles