17.6 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Παρά την έλλειψη 5G το iPhone 11 Pro έχει σημαντική βελτίωση στην LTE ταχύτητα του

    Όπως αναμενόταν η γραμμή του iPhone 11 ήρθε χωρίς να φέρει μια 5G υποστήριξη. Αυτή και σύμφωνα πάντα με τις φήμες αναμένεται να ενσωματωθεί στα επόμενης γενιάς iPhones. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως τα iPhone 11 καθώς και τα iPhone 11 Pro δεν έχουν LTE βελτιώσεις και τα πρώτα τεστ το αποδεικνύουν.

    Η Apple κατά την ανακοίνωση των iPhone 11, iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max ανέφερε πως έχουνε το γρηγορότερο κλάσης Gigabit LTE της αγοράς αλλά δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες.

    Πέρυσι το SpeedSmart είχε δώσει κάποια πρώτα αποτελέσματα για αυτό τον σκοπό μεταξύ του iPhone XS και iPhone X δείχνοντας πως το τότε νεότερο μοντέλο της Apple ήταν 100% γρηγορότερο.

    Φέτος έκανε ακριβώς το ίδιο για το iPhone 11 Pro και για τους 4 βασικούς παρόχους στην Αμερική συγκρίνοντας το με το iPhone XS και iPhone XS Max.

    Αν και η απόδοση αυτή την χρονιά δεν ήταν τόσο εντυπωσιακά αναβαθμισμένη όσο πέρυσι πάρα αυτά το iPhone 11 Pro προσέφερε 13% γρηγορότερες LTE ταχύτητες σε σύγκριση με το iPhone XS και iPhone XS Max.

    Με την Apple να αναφέρει πως και τα 3 νέα iPhones έχουν ένα γρηγορότερο LTE φέτος είναι σχεδόν βέβαιο πως σε πραγματικές συνθήκες και οι κάτοχοι του iPhone 11 θα διαπιστώσουν αυτή την διαφορά.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles