14.7 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Ο Tim Cook συνομίλησε με iPhone χρήστη που δίνει μάχη με την εγκεφαλική παράλυση

    tim-cook-glasgow

    Καθώς ο Tim Cook συνεχίζει τις επισκέψεις του στην Ευρώπη έκανε και μια στάση στο Apple Store της Γλασκόβης. Αν και οι στάσεις του αυτές ήταν συχνές την προηγούμενη εβδομάδα η συγκεκριμένη ήταν ιδιαίτερη μιας και ο ισχυρός άντρας της Apple είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με την Angela Reed, μια γενναία κοπέλα που δίνει μάχη με την εγκεφαλική παράλυση και που βασίζεται εξολοκλήρου στο iPhone και στις ευκολίες που της παρέχει.

    Ο Tim Cook δήλωσε:

    “Όλη μας η προσοχή έχει να κάνει με την προσβασιμότητα των προϊόντων μας. Οτιδήποτε σχεδιάζουμε έχουμε πάντα στο μυαλό μας και τα άτομα που έχουν κάποια αναπηρία. Πιστεύουμε πως όλοι πρέπει να κερδίζουν από τις εξελίξεις στην τεχνολογία. Δεν θα πρέπει να είναι μόνο για ανθρώπους που είναι αρκετά τυχεροί έτσι ώστε να μην έχουν κάποιο πρόβλημα. Πραγματικά λάτρεψα την συνάντηση μου με την Angela ενώ η ίδια μοιράστηκε ένα μήνυμα μαζί μου στο iPhone της. Πραγματικά ήταν μια σημαντική στιγμή για εμένα.”

    Η Reed από την πλευρά της τονίζει την αξία και το πόσο πιο εύκολη έγινε η ζωή της με το Assistive Touch της Apple.

     

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles